
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.2
tähteä viidestä
5 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 165 g simpukkaminipastaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 300 g marinoituja broilerin fileitä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1-2 (300 g) hapahkoa omenaa
- 1 tlk (425/250 g) mangoa
- 2-3 rkl tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä. Kaada pasta kulhoon. Sekoita joukkoon ruokakerma
- Pyyhi broilerifileistä marinadi. Leikkaa fileistä pienehköjä kuutioita tai suikaleita. Kypsennä ne pannulla Oivariini rasvassa. Jäähdytä.
- Kuori omenat. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Valuta ja kuutioi mango. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa.
- Tarjoa lisänä salaatinlehtiä ja rapeakuorista leipää
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
143 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
16,7 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa