Siirry sisältöön
Mango-broilerisalaatti

Mango-broilerisalaatti

Mango-broilerisalaatti maistuu koko perheelle tai on helppo valmistaa vaikkapa illanistujaisiin.

Mango-broilerisalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 dl (165 g) tricolor-simpukkaminipastaa
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme juustoa
    Laktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
    Valio ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon
  • 300 g marinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 1 tlk (425/250 g) mangoa
  • 1 iso vihreä paprika
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • 1 ruukku jääsalaattia

Ohje

  1. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo ja valuta lävikössä. Kaada pasta kulhoon. Lisää joukkoon juustokerma.
  2. Kypsennä broilerisuikaleet pannulla. Jäähdytä.
  3. Valuta mango, kuutioi se sekä paprika. Sekoita kaikki aineet keskenään. Anna maustua jääkaapissa.
  4. Aseta tarjoiluvadille salaatinlehtiä ja kaada salaatti niiden päälle juuri ennen tarjoilua.

Vinkki

Lisää halutessasi salaattiin 1 - 2 hapahkoa omenaa kuutioina.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 118 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 14,3 g
Rasva 3,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,4 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search