Kyssäkaali-raejuustosalaatti

Kyssäkaali-raejuustosalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Kyssäkaali-raejuustosalaatti

Kyssäkaali-raejuustosalaatti

Virkistä porkkanaraastetta kyssäkaalilla tai retikalla. Raasteen kanssa maistuu omenamehusta ja viinietikasta valmistettu kastike sekä täyteläinen raejuusto.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 (300 g)
kyssäkaali tai valkoista retikkaa
2 (200 g)
porkkanaa
1 - 2 rkl
tuoretta kirveliä
2 rkl
kuivattuja karpaloita
1 prk (200 g)

Kastike

2 rkl
½ rkl
avokado- tai rypsiöljyä
½ rkl
sokeria
¾ rkl
omenaviinietikkaa

Ohje

  1. Kuori ja raasta kasvikset. Lisää joukkoon kirveli (voit käyttää tilalla myös persiljaa) ja karpalot.
  2. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada raasteen joukkoon. Anna maustua hetkisen.
  3. Valuta raejuustosta ylimääräinen neste. Lusikoi se salaattiin kerroksittain tai raitoina raasteen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
57 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›