Kyssäkaali-raejuustosalaatti

Kyssäkaali-raejuustosalaatti

20 min
helppo
56 kcal / 100g
1
0

Virkistä porkkanaraastetta kyssäkaalilla tai retikalla. Raasteen kanssa maistuu omenamehusta ja viinietikasta valmistettu kastike sekä täyteläinen raejuusto.

Ainekset

4 annosta
1 (300 g)
kyssäkaali tai valkoista retikkaa
2 (200 g)
porkkanaa
1 - 2 rkl
tuoretta kirveliä
2 rkl
kuivattuja karpaloita
1 prk (200 g)

Kastike

2 rkl
½ rkl
avokado- tai rypsiöljyä
½ rkl
sokeria
¾ rkl
omenaviinietikkaa

Ohje

  1. Kuori ja raasta kasvikset. Lisää joukkoon kirveli (voit käyttää tilalla myös persiljaa) ja karpalot.
  2. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada raasteen joukkoon. Anna maustua hetkisen.
  3. Valuta raejuustosta ylimääräinen neste. Lusikoi se salaattiin kerroksittain tai raitoina raasteen päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
56 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
2 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)