Marinoitu kasvissalaatti

Marinoitu kasvissalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Marinoitu kasvissalaatti

Marinoitu kasvissalaatti

Rapean rouskuvat kasvikset marinoidaan mausteöljyllä ja ne maistuvat liharuokien lisäkkeinä. Halutessaan kasviksia voi keittää muutaman minuutin, jotta niiden rakenne hiukan pehmenee.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
2
porkkanaa
1 pieni
kukkakaali
2 pientä
punasipulia
1 nippu
retiisejä

Marinadi

1 dl
sitruunamehua
1 dl
oliiviöljyä
3
valkosipulin kynttä
2 tl
paprikajauhetta
2 rkl
rakuunaa
1 tl
suolaa
2 tl
juoksevaa hunajaa
½ tl
mustapippuria myllystä

Yrttikastike

1 prk (200 g)
2 tl
sitruunamehua
¼ tl
suolaa
1 tl
sokeria
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ dl
tuoreita yrttejä

Ohje

  1. Kuori ja paloittele porkkanat. Huuhdo ja paloittele kukkakaali.
  2. Leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Huuhdo ja leikkaa retiisit lohkoiksi.
  3. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Sekoita kasvikset marinadiin, peitä ja laita maustumaan jääkaappiin, mieluiten yön yli.
  4. Sekoita yrttikastikkeen ainekset keskenään ja tarjoa marinoitujen, valutettujen kasvisten kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›