AURA pekoni coleslaw

AURA pekoni coleslaw
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

AURA pekoni coleslaw

AURA pekoni coleslaw

AURA juusto ja rapeaksi paahdettu pekoni tuovat rakennetta ja suolaisuutta kaalisalaattiin. Käytä coleslawta hampurilaisten, paistetun broilerin tai lihan tai pitkään kypsytettyjen liharuokien, kuten nyhtöpossun lisäkkeenä. Coleslaw säilyy jääkaapissa useamman päivän.

Valmistusaika

Työaika
30 min
maustuminen
1 h
Yhteensä
1 h 30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
11 arvostelu

Ainekset10 annosta

10 annosta
400 g
punakaalia
200 g
porkkanaa
1 iso
punasipuli
½ tl
suolaa
yhden
limetin mehu
1 pkt (170 g)
1 pkt (170 g)
pekonia

Pikamajoneesi

1
kananmuna
1 ½ dl
rypsiöljyä
2 tl
Dijon-sinappia
2 tl
valkoviinietikkaa
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Suikaloi kaali, raasta porkkanat ja viipaloi sipuli. Laita isoon kulhoon. Lisää suola ja limen mehu. Sekoita.
  2. Valmista majoneesi: mittaa kaikki ainekset mittakannuun tai muuhun kapeaan, korkeareunaiseen astiaan. Laita sauvasekoitin astian pohjalle ja nosta soseuttaen rauhallisesti ylös, jolloin majoneesi emulgoituu.
  3. Sekoita majoneesi ja murennettu AURA juusto salaatin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa väh. 1 h.
  4. Paahda pekoni rapeaksi kuivalla pannulla. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Leikkaa pekoni veitsellä pieneksi rouheeksi. Ripottele coleslawn pinnalle.
  5. Tarjoa liha- ja broileriruokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.