AURA juusto ja rapeaksi paahdettu pekoni tuovat rakennetta ja suolaisuutta kaalisalaattiin. Käytä coleslawta hampurilaisten, paistetun broilerin tai lihan tai pitkään kypsytettyjen liharuokien, kuten nyhtöpossun lisäkkeenä. Coleslaw säilyy jääkaapissa useamman päivän.
400 g | punakaalia |
200 g | porkkanaa |
1 iso | punasipuli |
½ tl | suolaa |
yhden | limetin mehu |
1 pkt (170 g) | |
1 pkt (170 g) | pekonia |
Pikamajoneesi | |
---|---|
1 | kananmuna |
1 ½ dl | rypsiöljyä |
2 tl | Dijon-sinappia |
2 tl | valkoviinietikkaa |
ripaus | suolaa |
mustapippuria myllystä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.