AURA pekoni coleslaw

AURA pekoni coleslaw

1 h 30 min
keskitaso
175 kcal / 100g
0
1

AURA juusto ja rapeaksi paahdettu pekoni tuovat rakennetta ja suolaisuutta kaalisalaattiin. Käytä coleslawta hampurilaisten, paistetun broilerin tai lihan tai pitkään kypsytettyjen liharuokien, kuten nyhtöpossun lisäkkeenä. Coleslaw säilyy jääkaapissa useamman päivän.

Ainekset

10 annosta
400 g
punakaalia
200 g
porkkanaa
1 iso
punasipuli
½ tl
suolaa
yhden
limetin mehu
1 pkt (170 g)
1 pkt (170 g)
pekonia

Pikamajoneesi

1
kananmuna
1 ½ dl
rypsiöljyä
2 tl
Dijon-sinappia
2 tl
valkoviinietikkaa
ripaus
suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Suikaloi kaali, raasta porkkanat ja viipaloi sipuli. Laita isoon kulhoon. Lisää suola ja limen mehu. Sekoita.
  2. Valmista majoneesi: mittaa kaikki ainekset mittakannuun tai muuhun kapeaan, korkeareunaiseen astiaan. Laita sauvasekoitin astian pohjalle ja nosta soseuttaen rauhallisesti ylös, jolloin majoneesi emulgoituu.
  3. Sekoita majoneesi ja murennettu AURA juusto salaatin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa väh. 1 h.
  4. Paahda pekoni rapeaksi kuivalla pannulla. Nosta talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva imeytyy paperiin. Leikkaa pekoni veitsellä pieneksi rouheeksi. Ripottele coleslawn pinnalle.
  5. Tarjoa liha- ja broileriruokien lisäkkeenä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
16 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
70 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)