Siirry sisältöön
Punakaali-sukaattilisäke

Punakaali-sukaattilisäke

Uutta makua joulupöytään tuo tämä sukaatilla sävytetty punakaalilisäke, joka maistuu joulukinkun kaverina.

Punakaali-sukaattilisäke

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g punakaalia
  • 30 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2 dl
    Valio kuohukermaa
    Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
    Valio kuohukerma 2 dl
  • 1 pkt (100 g) sukaatteja
  • ¾ tl suolaa
  • 2 rkl sitruunamehua

Ohje

  1. Suikaloi kaali ohuelti. Kuullota voissa. Lisää loput aineet ja hauduta kannen alla 45 - 50 min tai kunnes kypsää.
  2. Tarjoa lämpimänä lisäkkeenä esim. kinkun kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 152 kcal
Proteiini 1,8 g
Hiilihydraatti 9,8 g
Rasva 11,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,6 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search