Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 ruukku jääsalaattia
- 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
- ½ (n. 200 g) kurkkua
- 1 iso omena
- 2 viipaletta kaurapaahtoleipää
Kastike
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl sitruunamehua
- 1 rkl sokeria
- ripaus suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Huuhdo ja linkoa tai kuivata salaatti. Sulata herneet. Kuutioi kurkku ja omena. Paahda leipäviipaleet kullanruskeiksi. Leikkaa sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi. Anna jäähtyä.
- Kerrostele ainekset leipäkuutioita lukuunottamatta annosmaljoihin tai laakeaan tarjoiluastiaan. Sekoita kastikkeen ainekset ja jaa seos salaatin päälle nokareiksi.
- Lisää leipäkuutiot juuri ennen tarjoilua salaatin päälle
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
62 kcal
Proteiini
4,2 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
2,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.