
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
57 min
Yhteensä
1 h 17 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.68
tähteä viidestä
22 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
-
2½ dl
Valio Eila® kevytmaitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 50 g hiivaa
- 1¼ tl suolaa
- 3 rkl siirappia tai hunajaa
- 1½ dl pikakaurahiutaleita
- 8 dl vehnäjauhoja
-
¾ dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Liuota kädenlämpöiseen rahka-maitoseokseen hiiva. Lisää suola, siirappi ja kaurahiutaleet. Alusta joukkoon vehnäjauhot ja lopuksi Oivariini.
- Kohota taikina liinalla peitettynä kaksinkertaiseksi (vähintään 30 min). Leivo taikinasta sämpylöitä. Laita ne pellille leivinpaperin päälle.
- Kohota peitettynä (n. 15 min).
- Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 10 - 12 min tai kunnes kypsiä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
248 kcal
Proteiini
8,7 g
Hiilihydraatti
38,1 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1,1 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa