
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (1,5 kg) hauki tai pikkukaloja, esim. ahvenia
- 1 l vettä
- 2 tl suolaa
- 15 kokonaista maustepippuria
- 3-4 laakerinlehteä
- 2 isoa sipulia
- 4 (400 g) porkkanaa
- 1½ kg perunoita
-
8 dl
Valio Luomu™ vanhanajan täysmaitoaValio Luomu™ vanhanajan täysmaito on lempeän täyteläisen makuista maitoa. Se tulee tiloilta, joissa lehmät saavat…
- 1-2 dl tilliä
-
60 g
Valio Luomu™ voitaValio Luomu™ voi on valmistettu perinteisesti kirnuamalla puhtaasta suomalaisesta luomukermasta, ilman lisäaineita. Sen valmistuksessa on…
Jaa resepti
Ohje
- Poista kalasta kidukset ja sisälmykset. Huuhtele kalat kylmällä vedellä ja laita kattilaan. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi.
- Kuori vaahto pois. Lisää suola, pippurit ja laakerinlehdet sekä hienonnettu sipuli ja kuutioiksi leikatut porkkanat. Anna kiehua kannen alla hiljaa poreillen n. 20 min.
- Siivilöi liemi keittoa varten. Laita kattilaan. Lisää perunat pieninä kuutioina. Jatka keittämistä 10 - 15 min tai kunnes kypsiä.
- Ota siivilästä kalojen lihaa, perkaa se ruodottomaksi. Lisää kalapalat, porkkanat ja sipulit keittoon yhtä aikaa maidon kanssa. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista suola. Lisää hienonnettu tilli ja voi.
- Tarjoa kalakeitto ruisleivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
62 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
5 g
Rasva
1,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,9 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa