Raparperimuffinssit

Raparperimuffinssit

Kirpakka raparperi saa pehmeyttä taikinaan lisätystä ranskankermasta. Makunautinnon täydentää vaniljakastike.

15 min
keskitaso
301 kcal / 100g
7
10

Ainekset12 kpl

12 kpl
2 dl
raparperipaloja
2
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 prk (150 g)
½ dl
2 ½ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria

Tarjoiluun

Ohje

  1. Kiehauta raparperipaloja muutama minuutti pienessä määrässä vettä. Valuta ja jäähdytä.
  2. Sekoita munat, sokeri, crème fraîche ja Oivariini. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää taikinaan. Lisää viimeiseksi raparperipalat.
  3. Annostele taikina paperivuokiin ja paista 225 asteessa n. 14 min.
  4. Tarjoile vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
301 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)