
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg varhaisperunoita
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 valkosipulin kynsi
-
1 pkt (160 g)
Valio salaattijuustokuutioita yrttiYrteillä maustettu Valio salaattijuusto tuo raikasta yrttisyyttä salaatteihin ja tuo makua ja täyteläisyyttä kaikkeen ruoanlaittoon.…
Jaa resepti
Ohje
- Pese perunat tarvittaessa. Keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.
- Jäähdytä perunat nopeasti jääkylmällä vedellä. Valuta ja anna kuivua.
- Laita perunat uunivuokaan. Lisää voi nokareina. Kuori valkosipulin kynnet ja murskaa veitsen terällä. Lisää ne vuokaan.
- Paista uunin yläosassa 225 asteessa 30 min välillä sekoitellen, kunnes perunoiden pinta on rapea ja kauniin ruskea.
- Murenna salaattijuusto valmiiden perunoiden päälle.
- Tarjoa grillatun lihan tai kalan lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
123 kcal
Proteiini
3,5 g
Hiilihydraatti
13,3 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
3,4 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa