Retkeilijän nuotiopottu

Retkeilijän nuotiopottu

45 min
helppo
175 kcal / 100g
1
0

Koskenlaskijaa, perunaa ja palvattua lihaa... Voiko mahansa retkellä maukkaammin täyttää? Tämä retkiruoka valmistuu helposti nuotiolla.

Ainekset

4 annosta
8 palaa
alumiinifoliota
12
perunaa
4 rkl
1 pkt ( 250 g)
rouhittua mustapippuria
200 g
palvikinkkua , palvilihaa tai kuivalihaa

Ohje

  1. Aseta kaksi foliopalaa päällekkäin neljää perunanyyttiä varten.
  2. Lohko perunat kuorineen ja laita folion keskelle keoksi.
  3. Kuutioi Koskenlaskija 8 osaan ja laita jokaiseen nyyttiin perunoiden päälle 1 rkl voita ja 2 kuutiota juustoa.
  4. Lisää pinnalle pippuri ja kääri folionyytit kiinni.
  5. Laita nyytit hiillokselle tai nuotiolle ritilän päälle.
  6. Kypsennä n. 30 min tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  7. Avaa nyytit varoen ja vuole pinnalle lihaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
12 g
Suola
1,2 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
157 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)