Retkeilijän nuotiopottu

Retkeilijän nuotiopottu
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Retkeilijän nuotiopottu

Retkeilijän nuotiopottu

Koskenlaskijaa, perunaa ja palvattua lihaa... Voiko mahansa retkellä maukkaammin täyttää? Tämä retkiruoka valmistuu helposti nuotiolla.

Valmistusaika

Työaika
45 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 palaa
alumiinifoliota
12
perunaa
4 rkl
1 pkt ( 250 g)
rouhittua mustapippuria
200 g
palvikinkkua , palvilihaa tai kuivalihaa

Ohje

  1. Aseta kaksi foliopalaa päällekkäin neljää perunanyyttiä varten.
  2. Lohko perunat kuorineen ja laita folion keskelle keoksi.
  3. Kuutioi Koskenlaskija 8 osaan ja laita jokaiseen nyyttiin perunoiden päälle 1 rkl voita ja 2 kuutiota juustoa.
  4. Lisää pinnalle pippuri ja kääri folionyytit kiinni.
  5. Laita nyytit hiillokselle tai nuotiolle ritilän päälle.
  6. Kypsennä n. 30 min tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  7. Avaa nyytit varoen ja vuole pinnalle lihaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›