Rosollikeitto

Rosollikeitto

Jäikö rosollia yli jouluaterialta? Nopeasti valmistuva rosollista tehty sosekeitto maistuu välipäivien lounaana.

Ainekset4 annosta

4 annosta
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
600 g
rosollia ilman silliä
2 dl
1 pussi (150 g)
mustapippuria
oreganoa
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna puolet vedestä ja murenna joukkoon liemikuutio. Lisää rosolli ja keitä muutama min. Soseuta sauvasekoittimella.
  2. Lisää loppu vesi, ruokakerma ja AURA. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Mausta makusi mukaan pippurilla ja oreganolla. Ripota päälle persiljasilppua
  4. Tarjoa keiton kanssa leipää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›