Rosollikeitto

Rosollikeitto

20 min
helppo
62 kcal / 100g
1
1

Jäikö rosollia yli jouluaterialta? Nopeasti valmistuva rosollista tehty sosekeitto maistuu välipäivien lounaana.

Ainekset

4 annosta
8 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
600 g
rosollia ilman silliä
2 dl
1 pussi (150 g)
mustapippuria
oreganoa
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Kuumenna puolet vedestä ja murenna joukkoon liemikuutio. Lisää rosolli ja keitä muutama min. Soseuta sauvasekoittimella.
  2. Lisää loppu vesi, ruokakerma ja AURA. Kuumenna kiehuvaksi.
  3. Mausta makusi mukaan pippurilla ja oreganolla. Ripota päälle persiljasilppua
  4. Tarjoa keiton kanssa leipää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
62 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Suola
0,8 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
48 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)