Rukiiset juusto-kolmioleivät

Rukiiset juusto-kolmioleivät

10 min
helppo
311 kcal / 100g
0
0

Rapean rukiiset iltapalaleivät syntyvät helposti ja nopeasti. Tee leivät joko leivänpaahtimessa paahdetuilla, kuumilla leivillä tai kuumenna toasteiksi voileipägrillissä (ks. ohjeen loppu). Juusto ja hunaja antavat mehevyyttä ja ihanaa makua.

Ainekset

4 kolmioleipää / 2 annosta
4 viipaletta
ruisvuokaleipää
1 rkl
2 rkl
hunajaa
4

Ohje

  1. Paahda ruisleipäviipaleet leivänpaahtimessa.
  2. Voitele leivät kuumina Oivariini rasvalla ja hunajalla. Laita juustoviipaleet leiville. Paina kaksi leipää vastakkain.
  3. Leikkaa kulmittain kolmioiksi.
  4. Tarjoa maidon, kaakaon tai teen kanssa välipalana.
  5. RUISTOASTIT

  6. Tee lämpimät toastit voileipägrillissä: Voitele 4 viipaletta ruispaahtoleipää Oivariini rasvalla ja hunajalla. Laita päälle juustoviipaleet. Paina kaksi leipää vastakkain. Laita leivät voileipägrilliin.
  7. Paista voileipägrillissä kauniin ruskeiksi. (Voit myös paistaa leivät paistinpannulla molemmin puolin, jos grilliä ei ole käytettävissä.)
  8. Leikkaa kolmioiksi. Tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
311 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
12 g
Suola
1,1 g
Ravintokuitu
5 g
Kalsium
217 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)