
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 viipaletta ruisvuokaleipää
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 2 rkl hunajaa
-
4
Valio Polar® Täyteläinen viipalettaValio Polar® Täyteläinen on luonteikas juusto, jossa emmentalille tyypilliset pähkinäiset vivahteet yhdistyvät goudan täyteläisyyteen. Se…
Jaa resepti
Ohje
- Paahda ruisleipäviipaleet leivänpaahtimessa.
- Voitele leivät kuumina Oivariini rasvalla ja hunajalla. Laita juustoviipaleet leiville. Paina kaksi leipää vastakkain.
- Leikkaa kulmittain kolmioiksi.
- Tarjoa maidon, kaakaon tai teen kanssa välipalana.
RUISTOASTIT
- Tee lämpimät toastit voileipägrillissä: Voitele 4 viipaletta ruispaahtoleipää Oivariini rasvalla ja hunajalla. Laita päälle juustoviipaleet. Paina kaksi leipää vastakkain. Laita leivät voileipägrilliin.
- Paista voileipägrillissä kauniin ruskeiksi. (Voit myös paistaa leivät paistinpannulla molemmin puolin, jos grilliä ei ole käytettävissä.)
- Leikkaa kolmioiksi. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
332 kcal
Proteiini
10,7 g
Hiilihydraatti
38,1 g
Rasva
14,3 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
3,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa