Runebergin muffinit

Runebergin muffinit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Runebergin muffinit

Runebergin muffinit

Kansallisrunoilijamme mukaan nimetyt Runebergin tortut voi valmistaa kotioloissa kätevästi muffinipellillä tai muffinivuoissa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
uunissa
35 min
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl
2
kananmunaa
1 dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
mantelirouhetta
½ dl
kauraleseitä
2 tl
leivinjauhetta
1 dl
1 prk (150 g)
1 dl
vadelmahilloa

Kostutus

3 rkl
punssia
2 rkl

Koristeluun

¾ dl
vadelmahilloa
¾ dl
tomusokeria
½ rkl
vettä

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokerit. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja Oivariini-crème fraîche-vadelmahilloseos. Jaa taikina muffinipellin voideltuihin, korppujauhotettuihin syvennyksiin.
  2. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa n. 35 min. Anna jäähtyä. Jätä muffinit vuokiin.
  3. Sekoita kostutusliemi. Lusikoi se jäähtyneille muffineille. Anna maustua hetkisen.
  4. Nosta muffinit syvennyksistä. Lisää lusikalla hillosilmä. Sekoita tomusokeri ja vesi. Pursota tai valuta lusikalla sokerivesikuorrutusta hillon ympärille.
Vinkki

Vinkki

Voit valmistaa muffinit myös paperisissa amerikanmuffinivuoissa tai alumiinisissa muffinivuoissa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
332 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
42 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›