Runebergin muffinit

Runebergin muffinit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Runebergin muffinit

Runebergin muffinit

Kansallisrunoilijamme mukaan nimetyt Runebergin tortut voi valmistaa kotioloissa kätevästi muffinipellillä tai muffinivuoissa.

Valmistusaika

Työaika
40 min
uunissa
35 min
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Leivonnan harrastaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

33 arvostelua

Ainekset12 kpl

12 kpl
2
kananmunaa
1 dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
mantelirouhetta
2 tl
leivinjauhetta
½ tl
kardemummaa
1 dl
1 prk (150 g)
1 dl
vadelmahilloa

Koristeluun

¾ dl
tomusokeria
½ rkl
vettä

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokerit. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, Oivariini ja crème fraîche. Jaa taikina muffinipellin voideltuihin, korppujauhotettuihin syvennyksiin. Lisää lusikalla pinnalle hilloa.
  2. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 25 min. Anna jäähtyä. Jätä muffinit vuokiin.
  3. Nosta muffinit syvennyksistä. Sekoita tomusokeri ja vesi. Pursota tai valuta lusikalla sokerivesikuorrutusta muffinien päälle.
Vinkki

Vinkki

Kostuta muffinit halutessasi. Sekoita kostutusliemi 3 rkl punssia ja 2 rkl vettä tai omenamehua. Lusikoi se jäähtyneille muffineille. Anna maustua hetkisen.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
356 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
43 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.