Runebergin leivonnaisen voi valmistaa myös pellillä, levykakun muotoon. Silloin et tarvitse erillisiä vuokia ja saat leikattua makupaloja niin pieniä kuin isoja. Värikäs kakku runsaalla kuorrutteella on juhlaväen mieleen. Ja kun hilloa löytyy välistäkin!
2 | kananmunaa |
1 ½ dl | sokeria |
1 dl | fariinisokeria |
4 ½ dl | vehnäjauhoja |
1 ½ dl | mantelirouhetta |
1 rkl (3 tl) | leivinjauhetta |
½ tl | kardemummaa |
175 g | |
1 prk (2 dl) | |
Kostutukseen | |
---|---|
½ dl | vettä |
½ dl | sokeria |
1 ½ dl | punssia |
Täyte ja pinnalle | |
3 ½ dl | vadelmahilloa |
5 dl | tomusokeria |
n. 2 rkl | vettä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.