Fonduet

Fondue on talvi-iltojen klassikko, joka sopii hyvin isommallakin porukalla syötäväksi. Padassa lämmennyt juusto kierretään fonduevartaan avulla leipä- tai kasvispalan ympärille. Tämä vaatii hiukan tarkkuutta, mutta palkitsee vahvalla makuelämyksellä. Maukas juustofondue onkin illanistujaisten tarjoilut ja ohjelmanumero samassa paketissa. Jos haluat vaihtelua perusreseptiin, pekonilla saat fondueen lisää makua ja rakennetta.

Kokeile myös mausteisempaa texmex-fondueta. Jälkiruoaksi teemaan sopii kermainen suklaafondue, jonka voit annostella jokaiselle omaan kuppiin. Dipattaviksi lisukkeiksi käyvät hyvin hedelmät ja marjat, mutta vain mielikuvitus on rajana. Kokeile ihania fonduereseptejä!

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›