Salaattisämpylät

Salaattisämpylät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Salaattisämpylät

Salaattisämpylät

Piilota raejuusto-salaattitäyte sämpylän sisään, niin saat hauskoja tarjottavia illanistujaisiin tai kasvissosekeiton kanssa nautittaviksi.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 kpl

6 kpl
6
isoa, pehmeää sämpylää
2 - 3
valkosipulin kynttä
2 rkl
1 tl
yrttimausteseosta , esim. Yrttitarhan sekoitus
1
punasipuli
2 tl
rypsiöljyä
1 tl
sitruunapippuria
3
tomaattia
1 prk (200 g)
1 ruukku
villirucolaa

Ohje

  1. Leikkaa sämpylöistä ohuet kannet. Koverra sämpylät ontoiksi. Hienonna valkosipulin kynnet.
  2. Paista 1/3 leivän sisuksesta Oivariini rasvassa (kuivaa loppu sisus korppujauhoiksi). Lisää hienonnetut valkosipulin kynnet ja yrttisekoitus paistamisen loppuvaiheessa. Anna seoksen jäähtyä.
  3. Hienonna punasipuli aivan pieniksi kuutioiksi. Marinoi hetki öljy-sitruunapippuriseoksessa. Lisää leivänmuru, kuutioidut tomaatit, valutettu raejuusto ja hienonnettu rucola
  4. Täytä sämpylät seoksella. Tarjoa esim. illanistujaisruokana.
Vinkki

Vinkki

* Kuumenna sämpylöitä 2 min ennen täyttämistä uunissa 225 asteessa, jotta ne saavat rapean pinnan

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›