Salaattisämpylät

Salaattisämpylät

Piilota raejuusto-salaattitäyte sämpylän sisään, niin saat hauskoja tarjottavia illanistujaisiin tai kasvissosekeiton kanssa nautittaviksi.

30 min
keskitaso
126 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 kpl

6 kpl
6
isoa, pehmeää sämpylää
2 - 3
valkosipulin kynttä
2 rkl
1 tl
yrttimausteseosta , esim. Yrttitarhan sekoitus
1
punasipuli
2 tl
rypsiöljyä
1 tl
sitruunapippuria
3
tomaattia
1 prk (200 g)
1 ruukku
villirucolaa

Ohje

  1. Leikkaa sämpylöistä ohuet kannet. Koverra sämpylät ontoiksi. Hienonna valkosipulin kynnet.
  2. Paista 1/3 leivän sisuksesta Oivariini rasvassa (kuivaa loppu sisus korppujauhoiksi). Lisää hienonnetut valkosipulin kynnet ja yrttisekoitus paistamisen loppuvaiheessa. Anna seoksen jäähtyä.
  3. Hienonna punasipuli aivan pieniksi kuutioiksi. Marinoi hetki öljy-sitruunapippuriseoksessa. Lisää leivänmuru, kuutioidut tomaatit, valutettu raejuusto ja hienonnettu rucola
  4. Täytä sämpylät seoksella. Tarjoa esim. illanistujaisruokana.

Vinkki

* Kuumenna sämpylöitä 2 min ennen täyttämistä uunissa 225 asteessa, jotta ne saavat rapean pinnan

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
126 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
19 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›