
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 6 isoa, pehmeää sämpylää
- 2-3 valkosipulin kynttä
-
2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 1 tl yrttimausteseosta, esim. Yrttitarhan sekoitus
- 1 punasipuli
- 2 tl rypsiöljyä
- 1 tl sitruunapippuria
- 3 tomaattia
-
1 prk (200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
- 1 ruukku villirucolaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa sämpylöistä ohuet kannet. Koverra sämpylät ontoiksi. Hienonna valkosipulin kynnet.
- Paista 1/3 leivän sisuksesta Oivariini rasvassa (kuivaa loppu sisus korppujauhoiksi). Lisää hienonnetut valkosipulin kynnet ja yrttisekoitus paistamisen loppuvaiheessa. Anna seoksen jäähtyä.
- Hienonna punasipuli aivan pieniksi kuutioiksi. Marinoi hetki öljy-sitruunapippuriseoksessa. Lisää leivänmuru, kuutioidut tomaatit, valutettu raejuusto ja hienonnettu rucola
- Täytä sämpylät seoksella. Tarjoa esim. illanistujaisruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
122 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
13,8 g
Rasva
4,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa