Savukala-perunanyytit

Savukala-perunanyytit

55 min
helppo
109 kcal / 100g
1
0

Kesäiltana voi herkutella savukala-perunanyyteillä. Kasaa folionyytteihin herkullinen sekoitus peruna-sipulisekoitusta ja savukalaa. Viimeistele komeus maustetulla ruokakermalla. Kypsennä grillissä.

Ainekset

4 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
3 (250 g)
tomaattia
1 tl
sitruunapippuria
300 g
ruodotonta savulohta tai muuta savukalaa
1 prk (2,5 dl)
1 dl
tilliä tai ruohosipulia

Ohje

  1. Leikkaa leivinpaperista ja alumiinifoliosta 4 isoa palaa. Aseta leivinpaperipalat folioiden päälle. Lado niille peruna-sipulisekoitusta ja kuutioiksi leikattua tomaattia. Mausta pippurilla.
  2. Hienonna perattu kala ja lisää nyytteihin. Nosta nyyttien reunat ylöspäin, jätä vielä vähän auki. Kaada nyytteihin juustokerma.
  3. Sulje nyytit ja kypsennä grillissä tai 225 asteessa uunissa 30 min. Avaa nyytit ja ripota pinnalle vihersilppua

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
3 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)