Savukala-perunanyytit

Savukala-perunanyytit
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Savukala-perunanyytit

Savukala-perunanyytit

Kesäiltana voi herkutella savukala-perunanyyteillä. Kasaa folionyytteihin herkullinen sekoitus peruna-sipulisekoitusta ja savukalaa. Viimeistele komeus maustetulla ruokakermalla. Kypsennä grillissä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
uunissa
30 min
Yhteensä
55 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 pussi (500 g)
peruna-sipulisekoitusta
3 (250 g)
tomaattia
1 tl
sitruunapippuria
300 g
ruodotonta savulohta tai muuta savukalaa
1 prk (2,5 dl)
1 dl
tilliä tai ruohosipulia

Ohje

  1. Leikkaa leivinpaperista ja alumiinifoliosta 4 isoa palaa. Aseta leivinpaperipalat folioiden päälle. Lado niille peruna-sipulisekoitusta ja kuutioiksi leikattua tomaattia. Mausta pippurilla.
  2. Hienonna perattu kala ja lisää nyytteihin. Nosta nyyttien reunat ylöspäin, jätä vielä vähän auki. Kaada nyytteihin juustokerma.
  3. Sulje nyytit ja kypsennä grillissä tai 225 asteessa uunissa 30 min. Avaa nyytit ja ripota pinnalle vihersilppua

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
109 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›