
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (500 g) peruna-sipulisekoitusta
- 3 (250 g) tomaattia
- 1 tl sitruunapippuria
- 300 g ruodotonta savulohta tai muuta savukalaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 dl tilliä tai ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa leivinpaperista ja alumiinifoliosta 4 isoa palaa. Aseta leivinpaperipalat folioiden päälle. Lado niille peruna-sipulisekoitusta ja kuutioiksi leikattua tomaattia. Mausta pippurilla.
- Hienonna perattu kala ja lisää nyytteihin. Nosta nyyttien reunat ylöspäin, jätä vielä vähän auki. Kaada nyytteihin juustokerma.
- Sulje nyytit ja kypsennä grillissä tai 225 asteessa uunissa 30 min. Avaa nyytit ja ripota pinnalle vihersilppua
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
88 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
4,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa