Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 350 g lämminsavulohta tai -siikaa (perattuna 250 g)
- 1 iso (250 g) hapahko omena, esim. Granny Smith
-
½ pkt (à 300 g)
Valio Ritari® juustoaValio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
- 150 g Valio Turunmaa® juustoa
- 1 nippu (100 g) kevätsipulia
- 1 ruukku jääsalaattia
Voit kokeilla myös:
Kapris-munakastike
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
-
1 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 1 dl Valio Eila® maitojuomaa
- 2 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 2 rkl kapriksia
- 1 tl sitruunapippuria
- 1 rkl sitruunamehua
- 1-2 tl sokeria
Voit kokeilla myös:
Koristeeksi
- 1 rkl kapriksia
- 1 keitetty (10 min) kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Laita 3 munaa kiehumaan kastiketta ja salaatin koristelua varten.
- Perkaa ja paloittele savukala. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi. Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi tai tangoiksi.
- Huuhtele ja kuivaa kevätsipuli ja jääsalaatti. Hienonna kevätsipuli. Revi salaatti pienemmiksi paloiksi.
- Laita kaikki salaatin ainekset kerroksittain laakealle vadille.
- Yhdistä kastikeainekset kannumaisessa astiassa. Hienonna hetki sauvasekoittimella. (Jos käytät vaihtoehtona olevaa maitoa omenamehun sijaan kastikkeen ohennukseen, lisää tarvittaessa sitruunamehua.)
- Kaada kastike salaatille juuri ennen tarjoilua. Ripota pinnalle kaprikset. Koristele vati lohkoiksi leikatulla munalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
3,2 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.