
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 350 g lämminsavulohta tai -siikaa (perattuna 250 g)
- 1 iso (250 g) hapahko omena, esim. Granny Smith
-
½ pkt (à 300 g)
Valio Ritari® juustoaValio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
-
150 g Valio Turunmaa® juustoa
Voit kokeilla myös -
- 1 nippu (100 g) kevätsipulia
- 1 ruukku jääsalaattia
Kapris-munakastike
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
-
1 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
-
1 dl Valio Eila® maitojuomaa
Voit kokeilla myös -
- 2 keitettyä (10 min) kananmunaa
- 2 rkl kapriksia
- 1 tl sitruunapippuria
- 1 rkl sitruunamehua
- 1-2 tl sokeria
Koristeeksi
- 1 rkl kapriksia
- 1 keitetty (10 min) kananmuna
Jaa resepti
Ohje
- Laita 3 munaa kiehumaan kastiketta ja salaatin koristelua varten.
- Perkaa ja paloittele savukala. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi. Leikkaa juusto pieniksi kuutioiksi tai tangoiksi.
- Huuhtele ja kuivaa kevätsipuli ja jääsalaatti. Hienonna kevätsipuli. Revi salaatti pienemmiksi paloiksi.
- Laita kaikki salaatin ainekset kerroksittain laakealle vadille.
- Yhdistä kastikeainekset kannumaisessa astiassa. Hienonna hetki sauvasekoittimella. (Jos käytät vaihtoehtona olevaa maitoa omenamehun sijaan kastikkeen ohennukseen, lisää tarvittaessa sitruunamehua.)
- Kaada kastike salaatille juuri ennen tarjoilua. Ripota pinnalle kaprikset. Koristele vati lohkoiksi leikatulla munalla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
130 kcal
Proteiini
9,3 g
Hiilihydraatti
3,1 g
Rasva
8,8 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa