Mainio, uudenlainen ruoka buffet-pöytään, sopii myös pääruoaksi! Hiillostunut maku ja väri syntyy siitä, että lohitartarpihvit paistetaan kuumalla, kuivalla pannulla ilman rasvaa. Caesarsalaatti viimeistelee ruoan raikkaudellaan.
Caesarkastike | |
---|---|
1 prk (180 g) | |
1 ½ dl | |
1 dl | |
1 | valkosipulin kynsi |
5 | anjovisfileetä |
Lohitartar | |
400 g | ruodotonta ja nahatonta lohifileetä (n. 600 g perkaamatonta lohifileetä) |
100 g | sipulia |
½ tl | suolaa |
1 viipale | paahtoleipää raastettuna |
½ pkt (à 200 g) | |
Lisäksi | |
1 ruukku | roomansalaattia |
1 ruukku | rucolaa |
1 dl | |
Koristeluun | |
limetin lohkoja ja ruohosipulia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.