Mainio, uudenlainen ruoka buffet-pöytään, sopii myös pääruoaksi! Hiillostunut maku ja väri syntyy siitä, että lohitartarpihvit paistetaan kuumalla, kuivalla pannulla ilman rasvaa. Caesarsalaatti viimeistelee ruoan raikkaudellaan.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Caesarkastike | |
---|---|
1 prk (180 g) | |
1 ½ dl | |
1 dl | |
1 | valkosipulin kynsi |
5 | anjovisfileetä |
Lohitartar | |
400 g | ruodotonta ja nahatonta lohifileetä (n. 600 g perkaamatonta lohifileetä) |
100 g | sipulia |
½ tl | suolaa |
1 viipale | paahtoleipää raastettuna |
½ pkt (à 200 g) | |
Lisäksi | |
1 ruukku | roomansalaattia |
1 ruukku | rucolaa |
1 dl | |
Koristeluun | |
limetin lohkoja ja ruohosipulia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.