Riisi-lohisalaatti

Riisi-lohisalaatti

Riisi-lohisalaatti on klassikko, joka maistuu niin herkullisena lisukkeena kuin noutopöydässäkin.

Ainekset10 annosta

10 annosta
1 dl
riisiä
2 ½ dl
vettä
½
kalaliemikuutiota
1 pussi (200 g)
pakasteherneitä
200 g
kylmäsavustettua kirjolohifileetä

Kastike

1 prk
1 dl
2 rkl
sitruunamehua
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa

Ohje

  1. Keitä riisi kypsäksi kalaliemessä. Sulata herneet. Leikkaa kala suikaleiksi.
  2. Vaahdota kerma ja yhdistä kermaviilin ja mausteiden kanssa.
  3. Sekoita kastike salaattiin ja anna maustua kylmässä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
85 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›