Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Riisi-lohisalaatti

Riisi-lohisalaatti on klassikko, joka maistuu niin herkullisena lisukkeena kuin noutopöydässäkin.

Riisi-lohisalaatti
Riisi-lohisalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 dl riisiä
  • 2½ dl vettä
  • ½ kalaliemikuutiota
  • 1 pussi (200 g) pakasteherneitä
  • 200 g kylmäsavustettua kirjolohifileetä

Kastike

  • 1 prk
    Valio Keittiön kermaviiliä
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g
  • 1 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ½ tl suolaa

Ohje

  1. Keitä riisi kypsäksi kalaliemessä. Sulata herneet. Leikkaa kala suikaleiksi.
  2. Vaahdota kerma ja yhdistä kermaviilin ja mausteiden kanssa.
  3. Sekoita kastike salaattiin ja anna maustua kylmässä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 3,2 g
Rasva 7,8 g
Tyydyttynyt rasva 3,8 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search