Loimulohi Caesar

Loimulohi Caesar
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Loimulohi Caesar

Loimulohi Caesar

Caesar-salaatteja on moneen lähtöön. Loimulohen käyttö tässä kalaisessa versiossa tuo sekä makua että näköä annokseen. Sen tilalla voi käyttää myös lämminsavulohta.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
grahampaahtoleipäviipaletta
1 kerä (450 g)
jäävuorisalaattia
700 g
loimu- tai lämminsavulohta
6 kpl
kirsikkatomaatteja
2 rkl
sitruuna- tai limelohkoja

Kastike

1 rkl
vaaleaa siirappia
7 kpl ( 25 g)
anjovisfileitä
1 dl
½ pussia (à 130 g)
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Sekoita kastikkeen ainekset sauvasekoittimella. Laita jääkaappiin maustumaan
  2. Leikkaa leivät pieniksi kuutioiksi. Paahda ne kuivalla pannulla tai uunin yläosassa 200 asteessa rapeiksi krutongeiksi.
  3. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Paloittele lohi isohkoiksi paloiksi.
  4. Yhdistä salaatti ja kastike juuri ennen tarjoilua. Viimeistele salaattiannokset lohipaloilla, krutongeilla, puolitetuilla kirsikkatomaateilla ja juustoraasteella.
  5. Tarjoa sitruuna- tai limelohkojen kanssa.
Vinkki

Vinkki

Jätä osa kastikkeesta erikseen tarjottavaksi. Näin ruokailijat voivat itse säädellä kastikkeen määrää.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›