Hedelmäinen juusto-savukalasalaatti

Hedelmäinen juusto-savukalasalaatti

20 min
helppo
91 kcal / 100g
0
0

Meloni raikastaa kesäistä savukalasalaattia. Tämä salaatti sopii täydellisesti kuumien kesäpäivien lounaaksi.

Ainekset

4 annosta
200 g
leipäjuustoa
½ (500 g)
makeaa melonia
200 g
salaattia esim. tammenlehti tai rucola
1 pieni
punasipuli
200 g
kylmäsavustettua kirjolohta viipaleina
tilliä
sitruunalohkoja

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sinappia
2 rkl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Kuutioi juusto ja meloni, revi pesty salaatti, leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.
  2. Kokoa aineksista kaunis salaatti laakealle vadille. Lisää lohiviipaleet ja koristele tillillä ja sitruunalohkoilla.
  3. Sekoita kastike ja tarjoa erikseen salaatin kanssa. Tarjoa alku- tai pääruokasalaattina tuoreen leivän kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
164 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)