Serrano-sipuli-tomaattipizza

Serrano-sipuli-tomaattipizza

45 min
keskitaso
164 kcal / 100g
3
2

Herkuttele arki-illan iloksi tai viikonlopun kunniaksi kotitekoisella pizzalla.

Ainekset

4 annosta

Pohja

2 dl
¼ pkt (à 50 g)
hiivaa
½ tl
suolaa
¼ dl
4 dl
vehnäjauhoja

Täyte

1 rkl
3 (n. 250 g)
punasipulia
¼ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 tlk (70 g)
tomaattipyreetä
3
tomaattia
50 g
serranokinkkua
½ dl
oliiveja
½ pussia (à 150 g)
2 dl (n. 100 g)

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon muut ainekset.
  2. Taputtele jauhotetuin käsin taikinasta pyöreä pohja (Ø n. 30 cm) leivinpaperin päälle pellille. Anna kohota leivinliinalla peitettynä.
  3. Kuullota viipaloidut sipulit Oivariini rasvassa pannulla. Mausta. Levitä kohonneelle pohjalle tomaattipyree, sipuli, viipaloidut tomaatit, kinkku ja oliivit. Ripottele päälle juustot.
  4. Paista 225 asteessa n. 15 min.
  5. Mausta tuoreella oreganolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
6 g
Suola
0,9 g
Ravintokuitu
2 g
Kalsium
131 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)