Serrano-sipuli-tomaattipizza

Serrano-sipuli-tomaattipizza
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Serrano-sipuli-tomaattipizza

Serrano-sipuli-tomaattipizza

Herkuttele arki-illan iloksi tai viikonlopun kunniaksi kotitekoisella pizzalla.

Valmistusaika

Työaika
30 min
uunissa
15 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta

Pohja

2 dl
¼ pkt (à 50 g)
hiivaa
½ tl
suolaa
¼ dl
4 dl
vehnäjauhoja

Täyte

1 rkl
3 (n. 250 g)
punasipulia
¼ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1 tlk (70 g)
tomaattipyreetä
3
tomaattia
50 g
serranokinkkua
½ dl
oliiveja
½ pussia (à 150 g)
2 dl (n. 100 g)

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Sekoita joukkoon muut ainekset.
  2. Taputtele jauhotetuin käsin taikinasta pyöreä pohja (Ø n. 30 cm) leivinpaperin päälle pellille. Anna kohota leivinliinalla peitettynä.
  3. Kuullota viipaloidut sipulit Oivariini rasvassa pannulla. Mausta. Levitä kohonneelle pohjalle tomaattipyree, sipuli, viipaloidut tomaatit, kinkku ja oliivit. Ripottele päälle juustot.
  4. Paista 225 asteessa n. 15 min.
  5. Mausta tuoreella oreganolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
164 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›