Sipulinen jauheliha-kasviskastike

Sipulinen jauheliha-kasviskastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Sipulinen jauheliha-kasviskastike

Sipulinen jauheliha-kasviskastike

Jauhelihakastike on suomalaisten suosikkiruokaa. Se on mukava ruoka myös sen vuoksi, koska ohjetta on helppo muunnella. Kokeile erilaisia kasviksia tai vaihda jauheliha soijarouheeseen.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
1 rkl
1 - 2 rkl
soijakastiketta
1 - 2 rkl
tomaattiketsuppia
½ tl
mustapippuria
1 pussi (300 g)
kasvissekoitusta
1 prk (2,5 dl)
2 dl
vettä
2 rkl
valmista kastikesuurustejauhetta tummille kastikkeille

Ohje

  1. Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa. Mausta. Lisää kasvissekoitus. Sekoita kunnes kasvikset kuumenevat.
  2. Lisää juustokerma ja vesi. Anna hautua kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää kastikesuuruste ja keitä 1 min.
  3. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.