
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g jauhelihaa
- 1 sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- 1-2 rkl soijakastiketta
- 1-2 rkl tomaattiketsuppia
- ½ tl mustapippuria
- 1 pussi (300 g) kasvissekoitusta
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 2 dl vettä
- 2 rkl valmista kastikesuurustejauhetta tummille kastikkeille
Jaa resepti
Ohje
- Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa. Mausta. Lisää kasvissekoitus. Sekoita kunnes kasvikset kuumenevat.
- Lisää juustokerma ja vesi. Anna hautua kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää kastikesuuruste ja keitä 1 min.
- Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
129 kcal
Proteiini
6,4 g
Hiilihydraatti
3,9 g
Rasva
9,7 g
Tyydyttynyt rasva
4,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa