Sipulinen jauheliha-kasviskastike

Sipulinen jauheliha-kasviskastike

30 min
helppo
135 kcal / 100g
0
0

Jauhelihakastike on suomalaisten suosikkiruokaa. Se on mukava ruoka myös sen vuoksi, koska ohjetta on helppo muunnella. Kokeile erilaisia kasviksia tai vaihda jauheliha soijarouheeseen.

Ainekset

4 annosta
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
1 rkl
1 - 2 rkl
soijakastiketta
1 - 2 rkl
tomaattiketsuppia
½ tl
mustapippuria
1 pussi (300 g)
kasvissekoitusta
1 prk (2,5 dl)
2 dl
vettä
2 rkl
valmista kastikesuurustejauhetta tummille kastikkeille

Ohje

  1. Paista jauheliha ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa. Mausta. Lisää kasvissekoitus. Sekoita kunnes kasvikset kuumenevat.
  2. Lisää juustokerma ja vesi. Anna hautua kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää kastikesuuruste ja keitä 1 min.
  3. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
10 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)