Raikas sitruunainen juustokakku tuo keltaisuudellaan raikkaan ja hyväntuulisen tuulahduksen kahvipöytään. Ja luulenpa, että myös maku ilostuttaa. Perinteikäs sitruunajuustokakku on tehty nyt keltaiselle marsipaanimassapohjalle lisäten väriloistoa, mutta kakun voi valmistaa myös keksimurupohjasta.
Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.
Pohja ja minisitruunakoristeet | |
---|---|
250 g | marsipaanimassaa , keltaista |
75 g | |
1 ¼ dl | korppujauhoja |
Täyte | |
3 | liivatetta |
2 dl | |
1 rasia (200 g) | |
2 prk (à 200 g) | |
1 rkl | sokeria |
2 rkl | sitruunamehua |
Kuorrute | |
1 | liivatelehti |
1 ½ dl | lemon curdia |
2 ½ rkl | sitruunamehua |
Koristeluun | |
mintunlehtiä |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.