Sitruunavuokapullat

Sitruunavuokapullat

Leivo pullat leivosvuokiin ja täytä sitruunatuorejuustolla. Mehevä täyte on raikas ja herkullinen lisä tavalliseen pullaan.

1 h 25 min
keskitaso
289 kcal / 100g
1
1

Ainekset24 kpl

24 kpl
2 ½ dl
½ pkt (à 50 g)
hiivaa
¾ dl
sokeria
½ tl
suolaa
1 tl
kardemummaa
n. 6 dl
vehnäjauhoja
¾ dl

Täyte

1 rasia (200 g)

Voiteluun

kananmunaa

Pinnalle

raesokeria ja/tai mantelirouhetta

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon. Lisää sokeri, suola, kardemumma ja osa jauhoista. Sekoita tasaiseksi. Alusta loput jauhot ja sulatettu Oivariini taikinaan.
  2. Anna taikinan kohota liinan alla kaksinkertaiseksi.
  3. Kauli kohonneesta taikinasta kaksi pitkulaista levyä. Levitä tuorejuusto levyille ja kääri kuten kääretorttu. Leikkaa kumpikin rulla 12 osaan ja pane pullat leivosvuokiin. Kohota.
  4. Voitele ja ripota pintaan raesokeria. Paista uunissa 225 asteessa n.10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
289 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g
Kalsium
38 mg
D-vitamiini
2 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)