
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
6 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 (100 g) sipuli
- 1 punainen paprika
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
- ½ tl suolaa
- 2 rkl Worcestershire-kastiketta
- 2 rkl vehnäjauhoja
- 4 dl paseerattua tomaattia (säilyke)
-
1 rasia (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
- 6 isoa hampurilaissämpylää
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna sipuli. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
- Kuumenna rasva pannulla. Ruskista siinä jauheliha. Lisää sipuli ja paprika. Mausta suolalla ja Worcestershire-kastikkeella.
- Ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoita.
- Lisää paseerattu tomaatti ja tuorejuusto. Sekoita. Keitä hiljalleen 5 - 10 min.
- Kuumenna halkaistut hampurilaissämpylät uunissa tai mikrossa. Laita väliin runsaasti kastiketta.
- Tarjoa hampurilaiset sellaisenaan tai ranskalaisten perunoiden ja Fenkoli coleslaw'n kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
135 kcal
Proteiini
6,3 g
Hiilihydraatti
14,7 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa