Speltti-mustikkapuuro

Speltti-mustikkapuuro
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Speltti-mustikkapuuro

Speltti-mustikkapuuro

Kesän makua voi maistella puurossa läpi vuoden. Pakastetuista mustikoista syntyy täyteläinen mustikkapuuro.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
1 l
3 ½ dl
spelttihiutaleita
2 dl (100 g)
pakastemustikoita , kotimaisia
1 rkl
sokeria
¼ tl
suolaa

Tarjoiluun

2 - 3 dl

Ohje

  1. Ohje on tehty käyttämällä Valio Kiehu™ maitojuomaa, joka ei pala helposti pohjaan. Siksi ruoanlaitto on sillä vaivattomampaa.
  2. Kuumenna maitojuoma kiehuvaksi. Ripottele joukkoon spelttihiutaleet. Sekoita.
  3. Keitä puuro kannen alla hauduttaen 20 min. Sekoita muutamia kertoja hauduttamisen aikana.
  4. Mausta puuro sokerilla ja suolalla. Lisää lopuksi pakastemustikat ja kuumenna.
  5. Nosta puuro levyltä ja anna sen hetki tekeytyä ennen tarjoamista.
  6. Koristele puuroannos halutessasi mustikoilla. Tarjoa puuro maitojuoman kera.
Vinkki

Vinkki

Tämä puuro maistuu kylmänäkin.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
73 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›