
Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
55 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
4 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
200 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1½ dl sokeria
- 1½ dl fariinisokeria
- 2 kananmunaa
- 6 dl vehnäjauhoja
- 1½ tl leivinjauhetta
- 130 g tummaa suklaata rouhittuna
Jaa resepti
Ohje
- Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja suklaarouhe keskenään. Lisää voi-sokerivaahtoon.
- Annostele lusikalla nokareita leivinpaperin päälle uunipellille. Paina kevyesti sormella.
- Paista 200 asteessa n. 10 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
438 kcal
Proteiini
6,2 g
Hiilihydraatti
57,2 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
10,9 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa