
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
5 h
Yhteensä
5 h 35 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
Pohja
- 150 g Muro-keksejä
-
½ dl
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Täyte
- 6 liivatelehteä
- 1 dl vahvaa kahvia
- 400 g tummaa suklaata
-
2 prk (à 200 g)
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoaValio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
- 1 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
-
3 dl
Valio Keittiön kuohukermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Koristeluun
- sokeroimatonta kaakaojauhetta
Tarjoiluun
- tuoreita marjoja
Pohja
- 150 g Muro-keksejä
- ½ dl Valio voita
Täyte
- 6 liivatelehteä
- 1 dl vahvaa kahvia
- 400 g tummaa suklaata
- 2 prk (à 200 g) Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
- 1 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 3 dl Valio Keittiön kuohukermaa
Koristeluun
- sokeroimatonta kaakaojauhetta
Tarjoiluun
- tuoreita marjoja
Jaa resepti
Ohje
- Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Levitä seos halkaisijaltaan 26 cm:n irtopohjavuokaan pohjan kokoiseksi leikatun leivinpaperin päälle.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahviin.
- Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja sekoita tuorejuuston joukkoon. Lisää liivate-kahviseos ja sokerit sekä viimeisenä vaahdotettu kerma. Kaada täyte vuokaan.
- Peitä vuoka alumiinifoliolla. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 5 t tai mieluiten seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Sihtaa päälle kaakaojauhetta.
- Tarjoa kakun kanssa tuoreita marjoja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
373 kcal
Proteiini
4,7 g
Hiilihydraatti
27,3 g
Rasva
26,7 g
Tyydyttynyt rasva
15 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sokeroimatonta kaakaojauhetta
- tuoreita marjoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.