6 isoa | paprikaa |
suolaa | |
mustapippuria | |
Sienitäyte | |
---|---|
n. 3 1/2 dl (n. 250 g) | esikäsiteltyjä sieniä |
2 rkl | |
1 | sipuli |
n. 1/2 tl | suolaa |
½ tl | jauhettua valkopippuria |
1 prk (120 g) | Valio smetanaa tai 1 prkValio ruokakermaa |
2 ½ dl | keitettyä pitkäjyväistä riisiä |
1 pussi (150 g) | |
Välimeren täyte | |
n. 5 dl | keitettyä pitkäjyväistä riisiä |
¼ tl | mustapippuria |
1 dl (marinoituja) | oliiveja viipaleina |
1 dl | aurinkokuivattua tomaattia hienonnettuna |
1 prk (180 g) | |
1 pussi (150 g) | |
Jauhelihatäyte | |
400 g | vähärasvaista naudan jauhelihaa |
1 rkl | |
1 | sipuli |
¾ tl | suolaa |
¾ rasiaa (à 200 g) | |
3 ½ dl | keitettyä pitkäjyväistä riisiä |
½ pussia (à 150 g) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.