Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g jauhelihaa
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- ½ tl suolaa
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoaValio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista jauheliha ja sipulit Oivariini rasvassa paistokasarissa. Mausta suolalla. Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
- Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää. Ripota päälle persilja. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
3,3 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.