
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g jauhelihaa
- 1 pussi (200 g) pakastesipulia
-
1 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rypsiöljy…
- ½ tl suolaa
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® kolme pippuria tuorejuustoaValio Viola® kevyt kolme pippuria tuo lempeän pippurista makua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista jauheliha ja sipulit Oivariini rasvassa paistokasarissa. Mausta suolalla. Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
- Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää. Ripota päälle persilja. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
138 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
3,3 g
Rasva
10,5 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa