Tuorejuustolevite

Tuorejuustolevite

Tuunaa tuorejuusto lisäämällä joukkoon raejuustoa. Se maistuu paitsi levitteenä, myös kypsennettyjen kasvisten kanssa.

Ainekset4 dl

4 dl

Ohje

  1. Valuta raejuustosta liika neste pois. Viipaloi kevätsipuli
  2. Sekoita raejuusto ja hienonnettu kevätsipuli tuorejuuston joukkoon. Tarkista maku ja mausta halutessasi ripauksella suolaa, valkopippuria ja sokeria.
  3. Tarjoa tuoreen leivän kanssa tai lisäkkeenä uusien perunoiden ja kasvisten tai uuniperunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
128 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)