Uuniröstit

Uuniröstit

Rapea röstiperuna on herkullinen lisäke monenlaisille liha- ja kalaruoille. Tällä ohjeella valmistat röstiperunat isommallekin porukalle vaivattomammin.

Ainekset10 kpl

10 kpl
5 - 8 (500 g)
keitettyä, jauhoista perunaa , esim. Van Gogh
2
kananmunaa
¾ tl
suolaa
1 - 2
valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastetta

tai 1 pussiValio mozzarella raastetta

Ohje

  1. Raasta kylmät perunat. Sekoita raasteeseen muut aineet.
  2. Muodosta n. 1 cm:n paksuisia pihvejä uunipellille leivinpaperille.
  3. Paista uuniröstit 225 asteessa 20 min. Tarjoa pääruokana salaatin kanssa. Uuniröstit sopivat myös liharuokien lisäkkeeksi.

Vinkki

Lisää juustoista makua rösteihin saat lisäämällä taikinaan 2 dl (100 g) Valio AURA murua. Vähennä suolan määrää.Voit paistaa röstit myös ohukaispannussa tai muurikassa Oivariinissa. Levitä ja muotoile kahden lusikan avulla suoraan ohukaispannulle ohuempia röstejä, jotta ehtivät kypsyä. Annoksesta tulee tällöin n. 20 kpl.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g
Kalsium
196 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›