
Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 patonki
Täyte
- 1-2 valkosipulin kynttä
-
100 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ dl hienonnettua persiljaa
Lisäksi
- 0 kg alumiinifoliota
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa patonkiin terävällä veitsellä syvä pitkittäisviilto, älä leikkaa aivan pohjaan saakka.
- Kuori ja hienonna valkosipuli.
- Täytä viilto pienillä voikuutioilla. Ripottele päälle valkosipuli. Kääri patonki alumiinifolioon, mutta jätä folio päältä auki.
- Kuumenna patonkia uunin keskiosassa 200 asteessa n.15 min tai kunnes voi sulaa ja patonki saa hiukan väriä.
- Ripota hienonnettu persilja viiltoon. Leikkaa paloiksi. Tarjoa salaatin ja keiton lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
386 kcal
Proteiini
6,7 g
Hiilihydraatti
40,1 g
Rasva
21,7 g
Tyydyttynyt rasva
12,4 g
Ravintokuitu
2,1 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- alumiinifoliota
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.