
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.4
tähteä viidestä
5 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
2 dl
Valio kuohukermaaValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 140 g valkosuklaata
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- ½ tl vaniljasokeria
- 3 dl (180 g) puolukoita
Lumipuolukat
- 1 dl (60 g) puolukoita
- ½ dl tomusokeria
Jaa resepti
Ohje
- Lämmitä kerma kattilassa. Siirrä pois levyltä ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Sekoita hyvin kunnes suklaa on sulanut. Jäähdytä seos jääkaappikylmäksi
- Yhdistä maitorahka ja vaniljasokeri. Vatkaa valkosuklaa-kermaseos vaahdoksi sähkövatkaimella. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon.
- Kokoa maljoihin kerroksittain vaahto-rahkaseosta ja puolukoita. Peitä maljat ja nosta jääkaappiin.
- Valmista lumipuolukoita pyörittelemällä puolukat tomusokerissa ja pakasta. Ripottele puolukoita annosten pinnalle juuri ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
217 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
17,7 g
Rasva
13,9 g
Tyydyttynyt rasva
8,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa