Valkosuklaa-jogurtti panna cotta

Valkosuklaa-jogurtti panna cotta

Valkosuklaa panna cotta on klassikko, joka herkullisuudessaan ei esittelyjä kaipaa. Jogurtti tuo panna cottaan uudenlaisen raikkauden, jonka tuoreeet marjat viimeistelevät.

Ainekset6 annosta

6 annosta
½
vaniljatankoa
1 dl
200 g
valkosuklaata
2 dl

Päälle

4 dl
kotimaisia vadelmia tai muita marjoja
tomusokeria

Ohje

  1. Halkaise vaniljatanko ja kaavi siemenet veitsellä. Laita siemenet ja vaniljatanko pieneen kattilaan. Kaada kerma kattilaan. Kiehauta.
  2. Poista vaniljatanko. Sulata paloiteltu suklaa vesihauteessa. Sekoita kerma sulatetun suklaan joukkoon.
  3. Anna seoksen jäähtyä esim. kylmävesialtaassa, sekoita välillä. Lisää ruokajogurtti varovasti joukkoon.
  4. Jaa seos pieniin kahvikuppeihin tai laseihin. Pidä peitettynä jääkaapissa tarjoiluun asti.
  5. Lisää marjat annosten päälle. Jos marjat ovat happamia, sihtaa niille hieman tomusokeria.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
254 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
18 g
Suola
0,1 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
131 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)