Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
55 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
palaa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 dl sokeria
- 2 kananmunaa
- 3 dl vehnäjauhoja
- ½ dl perunajauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön maustettua rahkaa vaniljaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 100 g valkosuklaata
Vuokaan
-
0 kg
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 0 kg korppujauhoja
Kuorrutus
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® sitruuna tuorejuustoaValio Viola® sitruuna on raikkaan sitruksinen tuorejuusto, joka saa makunsa aidoista sitruunoista ja sitruunankuoresta. Se…
- 1 dl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
Pinnalle
- 30 g valkosuklaata lastuina
- 0 kg nonparelleja
Jaa resepti
Ohje
- Laita uuni kuumenemaan. Voitele voilla 1,8 litran vetoinen rengasvuoka. Korppujauhota.
- Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen, vatkaa välillä kuohkeaksi. Lisää jauho-leivinjauheseos, rahka ja rouheeksi hienonnettu suklaa. Sekoita puuhaarukalla. Kaada taikina vuokaan.
- Paista uunin alaosassa 175 asteessa 55 - 60 min tai kunnes kypsä. Peitä leivinpaperilla paiston puolivälissä. Anna jäähtyä hetki. Kumoa tarjoiluvadille.
Tuorejuustokuorrutus
- Mittaa kattilaan tuorejuusto ja tomusokeri. Kuumenna kiehuvaksi. Keitä n. 3 min tai kunnes sopivan sakeaa. Nosta levyltä. Lisää vaniljasokeri. Jäähdytä hetkisen. Valuta seos jäähtyneen kakun päälle. Anna kuorrutuksen valua hiukan reunoille. Kun kuorrutus on jäähtynyt, ripota pinnalle valkosuklaarouhetta ja nonparelleja.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
362 kcal
Proteiini
5,8 g
Hiilihydraatti
42,9 g
Rasva
18,4 g
Tyydyttynyt rasva
10,4 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita
- korppujauhoja
- nonparelleja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.