Siirry sisältöön
Keittiössä nyt

Uutta makua uuniloheen — tässä viisi suosikkireseptiä

Uutta makua uuniloheen — tässä viisi suosikkireseptiä
Laura Saukkonen
Valio markkinointi

Lauran keittiöstä löytyy aina chiliä, valkosipulia ja juustoa – ja ruoasta ekstraripaus mustapippuria.

Uunilohi on yksi suomalaisten arkiruokasuosikeista, eikä ihme. Lohifilee paistuu uunissa kuin itsekseen eivätkä valmistelutkaan vie kuin hetken.

Smetanalohi, appelsiinilohi, pestolohi. Uunilohiohjeista löytyy sopiva moneen makuun ja tilanteeseen. Joko olet kokeillut näitä suosikkireseptejä?

1. Värikäs appelsiinilohi

Tässä raikkaassa reseptissä kirjolohifilee kuorrutetaan salaattijuustokuutioilla, tuoreella rosmariinilla sekä värikkäillä appelsiinisiivuilla. Voit käyttää joko tavallista appelsiinia tai punertavaa veriappelsiinia.


Search