Siirry sisältöön
Herkullisimmat jäätelökakut
Sesonki

Herkullisimmat jäätelökakut

Mistä syntyy kesän viilein kakku? Jäätelöstä tietenkin! Valitsimme viisi parasta jäätelökakkua, jotka hurmaavat niin pienen kuin suuremmankin herkuttelijan.

1. Nopea jäätelöpiirakka

Listan kärkeen kiilaa uskomattoman helppo jäätelöpiirakka, jossa oikaistaan valmiilla jäätelöllä ja vaivattomalla keksipohjalla. Maussa ja näyttävyydessä ei kuitenkaan tarvitse säästellä, joten kakku sopii niin viikonloppuherkuksi kuin kesäisille syntymäpäiville.

2. Helppo jäätelökakku

Vai sittenkin kunnon kakkua? Tässä resepti, jolla valmistat helpon, mutta sitäkin näyttävämmän jäätelökakun. Valitse mukaan suosikkijäätelösi ja -koristeesi!

3. Suklaata säästelemättä

Suklaan ystävä hurmaantuu varmasti mehevän suklaiselle browniepohjalle kasatusta jäätelökakusta, johon upotetaan paitsi reilusti jäätelöä, myös suklaa-pähkinälevitettä. Tällä reseptillä saat suklaakakun ja jäätelökakun samassa paketissa!

4. Kolme kesäherkkua yhdessä

Kuinka monta reseptiä voi yhdistää samaan kakkuun? Ainakin kolme! Tämän herkun maut on haettu banoffeesta, rapeus britakakusta ja viileys jäätelökakusta. Voiko tätä olla testaamatta?

5. Jäätelökakku yksisarvisen asussa

Kaipaatko vielä hieman jotain lisää? Tässäpä tulee! Upea yksisarviskakku vakuuttaa takuulla vaativammankin herkkusuun. Näyttävästä ulkonäöstään huolimatta kakku on yllättävänkin helppo valmistaa.


Itse tehty jäätelö kruunaa kakun

Jäätelökakun voi toki valmistaa valmiista jäätelöstä, mutta kakkuelämys nousee ihan uudelle tasolle, jos jäätelön valmistaa itse. Mökkijäätelössä ja kotijäätelöissä jäätelöpohjaan riittää vain kolme raaka-ainesta: kinuskikermaa, kananmunia ja sokeria. Mukaan vielä haluamasi mausteet tai kastikkeet ja simppeli jäätelö on jäätymistä vaille valmis. Jos mieli tekee raikkaampia makuja, pyöräytä pakastimeen appelsiinilla maustettu tiikerijäätelö.

Oikaise valmiilla jäätelöllä

Valmis jäätelö on oikotie nopeampaan herkutteluun. Kun haluat keskittyä vain jäätelön lusikointiin, valitse jäätelökakkuusi nauttimista vaille valmis Valio Jäätelöfabriikki jäätelö. Maistuisiko vaikka pomminvarma salmiakkihimon sammuttaja Valio Jäätelöfabriikki salmiakkipommi? Nam!

Search