Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
5 h
Yhteensä
5 h 15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.56
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaJäätelöpohja
- 2 valkuaista
- ½ dl sokeria
-
2 prk (à 2.5 dl)
Valio kinuskikermaaValio kinuskikerma on herkullinen oikotie kinuskisiin jälkiruokiin ja leivonnaisiin! Vispaa kuohkeaksi vaahdoksi tai kiehauta täyteläiseksi…
Suklaa-lakritsi jäätelö
- 1 annos kinuskijäätelöpohjaa
- 2½ kaakaojauhetta
- ½ dl lakritsikastiketta
- 2 täytelakritsia esim. salmiakkitäytelakritsi
Suolakinuskijäätelö
- 1 annos kinuskijäätelöpohjaa
- ½ dl valmista kinuskikastiketta
- 6 fudge-toffeekaramelleja
- ripaus sormisuolaa
Jaa resepti
Ohje
Jäätelöpohja
- Vaahdota valkuaiset ja sokeri marenkimaiseksi vaahdoksi.
- Vaahdota kinuskikerma.
- Yhdistä vaahdot ja lusikoi rennosti pakastuksen kestävään astiaan.
Maustaminen
- Valuta makukastiketta jäätelöpohjan sekaan ja koristele pinta makeisilla. Pakasta vähintään 4 h. Jos pakastat yön yli tai enemmän temperoi huoneenlämmössä hetki ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
282 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
32 g
Rasva
15,9 g
Tyydyttynyt rasva
9,3 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sormisuolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.