Valio MiFU® uudista tutut ruokasi

Mitä Mifu on?

Valio MiFU® tuotteet ovat käyttövalmiita maitoproteiinituotteita lämpimään ruoanlaittoon.

Mifua on saatavilla kolmessa eri muodossa: jauhiksena, suikaleena ja rakeena. Tutustu tarkemmin eri tuotteisiin ja katso ideoita niiden käyttöön täältä.

Näin toimii Valio MiFU®

Mifu reseptit: mifunoi lempiruokasi

Mitä siitä Mifusta sitten tekisi? Aloita vaikka aina toimivista arkiruokasuosikeista: makaronilaatikosta, wokista tai pastakastikkeesta. Laajenna sitten reviiriäsi eksoottisempiin herkkuihin. Mifunoinnissa vain mielikuvitus on rajana!

Suosituimmat arkiruoat mifunoituna

Suosituimmat reseptit Mifu jauhiksesta

Mifu jauhistacot Pasta Mifugnese Peltimakaronilaatikko

Mifu jauhistacot Raikkaat tacot maistuvat monessa eri tilanteessa, arkiruokana tai illanistujaisissa, lounaana tai päivällisenä. Kasvisruokavalioonkin sopivat Mifu jauhistacot maistuvat koko perheelle.

Pasta Mifugnese - tämän nopeammaksi ja helpommaksi ei pastakastike muutu! Tämä mifunoitu versio klassikkoreseptistä Pasta Bolognese on arjen pelastus, joka taatusti maistuu kaikille.

Peltimakaronilaatikko Tapellaanko teillä siitä, kuka saa eniten makaronilaatikon herkullisen rapeaa kuorta? Tämä television Kaikki vastaan 1 -ohjelmastakin tuttu resepti on vastaus ongelmaan ja mikä parasta, se valmistuu puolessa tunnissa.

Katso kaikki MiFU jauhis reseptit

Suosituimmat reseptit Mifu suikaleista

Sitruunainen Mifu risotto Mifu korma Lämmin Mifu-juuressalaatti

Sitruunainen Mifu risotto Nopeasti valmistuva maukas risotto on kiireisen kotikokin pelastaja. Jo valmistusvaiheessa pienemmiksi paloitellut Mifu-suikaleet maistuvat myös perheen pienimmille.

Mifu korma Intialaisesta keittiöstä tuttu kermaisen mausteinen korma on monen suosikki, sillä se ei ole lainkaan tulista. Korma valmistuu nopeasti, mikä tekeekin siitä arjen luxus-pikaruokaa.

Lämmin Mifu-juuressalaatti Hehkuvan värikkäät kasvikset muuntuvat ruokaisaksi, lämpimäksi salaatiksi, kun paistat ne pannulla yhdessä Mifu suikaleiden kanssa. Syksyn ehdoton hitti!

Katso kaikki MiFU suikale reseptit

Suosituimmat reseptit Mifu ruokarakeista

Mifu nuudeliwokki Kiinalainen Mifu-pähkinäkastike Mifu Gua Bao

Mifu nuudeliwokki valmistuu wokissa tai isossa paistokasarissa helposti ja nopeasti. Suosittu kasvisruoka, johon ruokaisuutta ja proteiinia tuo uusi Mifu sweet & sour ruokarae.

Kiinalainen Mifu-pähkinäkastike syntyi kiinalaisen keittokirjan innoittamana. Uuden Mifu sweet & sour ruokarakeen lisäksi makua tuovat valkosipuli ja inkivääri.

Mifu Gua Bao on Taiwanista maailmalle levinnyt resepti. Gua Bao tarkoittaa höyryssä kypsennettyä sämpylää ja sen täytteeksi sopii uusi kotimainen Mifu sweet & sour ruokarae sekä korealainen kimchi.

Katso kaikki MiFU ruokarae reseptit

Mistä Mifu on tehty?

Valio MiFU® tuotteet tehdään kotimaisesta maidosta ja maitoproteiinista. Kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa Valion meijereissä Vantaalla ja Seinäjoelle.

Tuotteet

0 kpl

Energiatarpeesi