Valio MiFU® - Uudista tutut ruokasi

Valio MiFU® tuotteet ovat käyttövalmiita ja lihattomia proteiinituotteita lämpimään ruoanlaittoon. Mifua on saatavilla eri muodoissa: vegepihvinä, jauhiksena, suikaleena ja rakeena.

Maista maukkaat MiFU® uutuudet

Tuoteperheen uusimmat tulokkaat sopivat täydellisesti arjen suosikkiruokiin. Miedon tomaattinen Valio MiFU® jauhis bolognese sopii kaikkeen, mihin paistettu jauhelihakin. Mukavan mausteinen Valio MiFU® fajitas on loistava vaihtoehto kanasuikaleille tortillojen täytteenä. Monipuoliset, muotoiltavat ja maukkaat Valio MiFU® vegepihvit ovat 100 % kasviperäinen, soijaton ja gluteeniton uutuus, joka maistuu koko perheelle burgereissa tai pulliksi pyöriteltyinä vaikka pastan kanssa.

Arjen suosikit MiFU® jauhiksesta

Mitä siitä jauhiksesta tekisi? Aloita vaikka aina toimivista arkiruokasuosikeista: makaronilaatikosta, lasagnesta, wokista tai pastakastikkeesta. Jauhelihan tapaan käytettävä jauhis ilahduttaa myös texmex-maustettuna ja bolognesen makuisena!

Nopeat ja näppärät ohjeet MiFU® suikaleista

Monikäyttöiset Mifu suikaleet tuovat vaihtelua ruoanlaittoon ja sopivat mainiosti esimerkiksi pastaan, pannuruokiin ja tortillojen täytteeksi. Valmiiksi maustettuja suikaleita on moneen makuun. Mifu suikaleet eivät tarvitse kauaa aikaa pannulla. Kokeile ja löydä uusi suosikkireseptisi!

Vegepihvi lihansyöjille

Valio MiFU® vegepihvit ovat uusi, herkullinen ja 100 % kasviperäinen tapa mifunoida arkiruokasuosikkisi!  Herneproteiinista ja rypsiöljystä valmistetuissa pihveissä on mehukas maku ja lihaisa suutuntuma.  Paista pihvit burgerin väliin, salaatin seuraan tai pyörittele vaikka pulliksi! Soijattomina ja gluteenittomina ne sopivat moneen ruokavalioon ja maistuvat koko perheelle. 

Suosituimmat reseptit MiFU ruokarakeesta

Valio MiFU® ruokarakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa tai kanaa. Erityisen hyvin ne sopivat pannuruokiin, kuten munakkaisiin ja wokkeihin. Ravista pakettia, avaa kansi ja lisää MiFU® ruokarakeet pannulle ruskistumaan tai suoraan ruokaan!

Kokeile Valio MiFU® tuotteita ja valitse suosikkisi

Valio MiFU® vegepihvi on 100 % kasviperäinen uutuus, jota voit käyttää kuten jauhelihapihviä. Vanhat tutut, suomalaisesta maidosta valmistetut Valio MiFU® jauhis, MiFU® suikale ja MiFU® ruokarae sopivat nekin monipuolisesti ruoanlaittoon. .

Ruokavinkit
Suosituimmat arkiruoat mifunoituna
Ruokavinkit
Usein kysyttyä Mifusta
Tuotteen takana
Valio MiFU® on uusi ruoanlaiton pääraaka-aine