Valio MiFU® - Uudista tutut ruokasi

Valio MiFU® tuotteet ovat käyttövalmiita ja lihattomia proteiinituotteita lämpimään ruoanlaittoon. Mifua on saatavilla eri muodoissa: vegepihvinä, jauhiksena, suikaleena ja rakeena.

Vegepihvi lihansyöjille

Valio MiFU® vegepihvit ovat uusi, herkullinen ja 100% kasviperäinen tapa mifunoida arkiruokasuosikkisi!  Herneproteiinista ja rypsiöljystä valmistetuissa pihveissä on mehukas maku ja lihaisa suutuntuma.  Paista pihvit burgerin väliin, salaatin seuraan tai pyörittele vaikka pulliksi! Soijattomina ja gluteenittomina ne sopivat moneen ruokavalioon ja maistuvat koko perheelle. 

Kokeile Valio MiFU® tuotteita ja valitse suosikkisi

Valio MiFU® tuoteperhe on saanut uuden, vegaanisen jäsenen! Valio MiFU® vegepihvi on 100 % kasviperäinen uutuus, jota voit käyttää kuten jauhelihapihviä. Vanhat tutut, suomalaisesta maidosta valmistetut Valio MiFU® jauhis, MiFU® suikale ja MiFU® ruokarae ovat kotikeittiön proteiinipitoisia raaka-aineita. Voit käyttää niitä kuten jauhelihaa tai kanaa.

Suosituimmat reseptit MiFU® jauhis original

Mitä siitä Mifusta sitten tekisi? Aloita vaikka aina toimivista arkiruokasuosikeista: makaronilaatikosta, lasagnesta, wokista tai pastakastikkeesta.

Kokeile Mifu jauhis texmex-makua näin

Suosituin Mifu tuotetyyppi, jauhelihan tapaan käytettävä jauhis, ilahduttaa myös texmex-maustettuna. Miedosti texmex-makujen maailmaan valmiiksi maustettu jauhis tekee tortillojen, texmex-henkisen jauhiskastikkeen ja meksikolaishenkisten patojen valmistamisesta helppoa ja nopeaa.

Suosituimmat ruokaohjeet MiFU® suikaleista

Monikäyttöiset Mifu suikaleet tuovat vaihtelua ruoanlaittoon ja sopivat mainiosti esimerkiksi pastaan ja pannuruokiin. Mifu suikaleet eivät tarvitse kauaa aikaa pannulla, vaan voit käyttää kokkailuajan pastakastikkeen pyöräyttämiseen. Kokeile ja löydä uusi suosikkireseptisi!

Suosituimmat reseptit MiFU ruokarakeesta

Valio MiFU® ruokarakeita käytetään lämpimässä ruuanlaitossa samaan tapaan kuin jauhelihaa tai kanaa. Erityisen hyvin ne sopivat pannuruokiin, kuten munakkaisiin ja wokkeihin. Ravista pakettia, avaa kansi ja lisää MiFU® ruokarakeet pannulle ruskistumaan tai suoraan ruokaan!

Suosituimmat arkiruoat mifunoituna
Usein kysyttyä Mifusta
Valio MiFU® on uusi ruoanlaiton pääraaka-aine
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›