Koekeittiö
Mokkapalat
24 - 30 palaa

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta.
Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon.

Valmistusaineet

munaa
2 1/2  dl sokeria
200  g Valio Eila® Laktoositon voita
2  dl Valio Eila® Laktoositon maitojuomaa
5  dl vehnäjauhoja
1/2  dl kaakaojauhetta
1  rkl leivinjauhetta
1  rkl vaniljasokeria

Kuorrutus

75  g Valio Eila® Laktoositon voita
3/4  dl  (0,75 dl) vahvaa kahvia
4  dl  (240 g) tomusokeria
1/2  dl kaakaojauhetta
2  tl vaniljasokeria

Pinnalle

nonparelleja

Tarjoiluun

Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi.
Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Lisää voisulaan kylmä maito, niin se jäähtyy sopivaksi.
Yhdistä kuivat aineet.
Sekoita muna-sokerivaahtoon voi-maitoseos sekä kuivat aineet sihdin läpi. Sekoita varovasti nuolijalla tasaiseksi. Kaada leivinpaperille uunipannulle.
Kypsennä mokkapalat uunin keskiosassa 200 asteessa n. 15 min.

Kuorrutus

Sulata voi kattilassa. Lisää kahvi. Sihtaa muut aineet siivilän läpi. Sekoita kuumalla levyllä, kunnes tasaista. Kaada kuorrutus kuumana pohjan keskelle. Anna valua reunoja kohti. Levitä tarvittaessa lastalla reunoille. Koristele nonparelleilla ennen kuin kuorrutus jäähtyy.
Katso kuva
Tarjoa mokkapalat vaahdotetun suklaakerman kanssa.

VINKKI

* Jos haluat voimistaa kuorrutuksen kahvin makua, voit lisätä siihen pikakahvijauhetta makusi mukaan.
  • Käyttäjien kommentit (112)

  • Nimetön
    | 24.5.2012 kello 10:25
    Ilmoita asiaton viesti

    Jotta perheen pienimmät että aloittelevat kokit onnistuvat tällä ohjeella, kannattaisi ohjeeseen lisätä, että levitä kuorrutus kuumana jäähtyneen pohjan päälle.

  • Valio Koekeittiö
    | 24.5.2012 kello 19:24
    Ilmoita asiaton viesti

    Kiitos palautteesta! On todella kiva, että lapset huomioidaan ja otetaan mukaan leipomishommiin, sillä tavalla tehden innostus ja samalla taidot kasvavat. Ja onnistunut, hyvänmakuinen lopputulos kannustaa uusiin kokkailuihin.

    Periaatteessa kuorrutuksen voi levittää pohjalle, vaikkei se olisi vielä ihan jäähtynytkään. Ainakaan siitä ei ilmennyt mitään haittaa, kun ohjetta kokeiltaessa niin teimme. Sen sijaan kuorrutuksen kanssa kannattaa olla tarkkana, sen pitäisi olla ihan kuumaa levitysvaiheessa. Siinä kohtaa voi olla hyvä, jos aikuinen on apuna, ettei kuuman kattilan kanssa tule pienelle leipurille haaveria.

    Herkullisia mokkapaloja toivotellen :)

  • Valio Koekeittiö
    | 25.5.2012 kello 9:36
    Ilmoita asiaton viesti

    Tarkennus vielä edelliseen vastaukseen: pohja voi olla kuuma tai lämmin, se ei haittaa. Kuorrutus pitää olla kuumaa, jotta se levittyy hyvin ja tasaisesti eikä kovetu liian nopeasti.

  • Nimetön
    | 27.5.2012 kello 20:52
    Ilmoita asiaton viesti

    Siis ruokalusikallinen leivinjauhetta ja vaniljasokeria? Oikeesti?

  • Valio Koekeittiö
    | 28.5.2012 kello 13:18
    Ilmoita asiaton viesti

    Kyllä, leivinjauhetta ja vaniljasokeria tulee kumpaakin pohjataikinaan 1 rkl = 3 tl = 15 ml.

  • Nimetön
    | 3.6.2012 kello 11:35
    Ilmoita asiaton viesti

    voikotän tehä ilman tomusokeria???

  • Nimetön
    | 14.6.2012 kello 16:13
    Ilmoita asiaton viesti

    voin kertoa että tein tuon ohjeen mukaan ja kuorrute oli ihan litkua joka ei jähmettynyt päälle ollenkaan,liikaa kahvia,määrä pitäisi tuohon tomusokerimäärään verrattuna olla paljon pienempi!

  • Valio Koekeittiö
    | 4.7.2012 kello 17:09
    Ilmoita asiaton viesti


    Tomusokeri toimii parhaiten tämän tyyppisissä kuorrutuksissa.


    Kyllä kuorrutus pitäisi onnistua ihan näillä ainesuhteilla.
    Olikohan kahvimäärä oikea, ¾ dl = 0,75 dl?

  • Nimetön
    | 16.7.2012 kello 15:33
    Ilmoita asiaton viesti

    Sama minulla, aivan litkua tuli kuorrutteesta.

  • Nimetön
    | 1.8.2012 kello 14:42
    Ilmoita asiaton viesti

    Aivan litkua minullakin tuo kuorrutus. Ja pohja oli sen verran kohonnut uunissa keskeltä että kuorrutusta lisättäessä kaikki valui reunoille. Olisi ehkä pitänyt tasoittaa taikina paremmin ennen uuniin laittamista.

  • Nimetön
    | 5.8.2012 kello 18:28
    Ilmoita asiaton viesti

    Kahvia ja voita kannattaa laittaa 3-4 rkl niin ei tule litkua...

  • Nimetön
    | 7.8.2012 kello 21:04
    Ilmoita asiaton viesti

    Ensimmäinen ja viimeinen kerta tällä reseptillä. Kuorrute tosiaan ihan litkua, enkä huomannut lukea näitä kommentteja ennen kuin ryhdyin hommiin. Taikina ei kohonnut vaikka onkin tuo 1 rkl leivinjauhetta.

  • Nimetön
    | 7.8.2012 kello 21:06
    Ilmoita asiaton viesti

    Huonoin mokkapalaresepti sitten koskaan. Kuorrute litkua, pohja kuin nahkaa. Taitaa nuo määrät olla jotenkin pielessä reseptissä.... Tuohon kahvi ja voimäärään pitäisi laittaa puoli kiloa tomusokeria.

  • Nimetön
    | 15.8.2012 kello 14:07
    Ilmoita asiaton viesti

    kiitos ohjeista

  • Nimetön
    | 20.8.2012 kello 20:39
    Ilmoita asiaton viesti

    Hyvää tuli annetuilla ohjeilla. En ole mikään courmet kokki enkä ymmärrä miten kuorrutteesta olette litkua saanut? Hyvin oli jämäkkää ja hyvä kuorrute. Sekä pohja kohosi todella hyvin. Ehdottomasti aikuisten suosioon tämä kun laitettiin kuorrutukseen tummaa paahtoa. Nams =)

  • Nimetön
    | 30.8.2012 kello 15:38
    Ilmoita asiaton viesti

    Kuorrutuksesta tuli litkua en suosittele

  • Nimetön
    | 2.9.2012 kello 11:54
    Ilmoita asiaton viesti

    jep, olis pitäny kommentit lukea ensin. Jos pinta ei oo tarpeeks tasainen, tää kuorrute valuu kuoppiin ja reunoille ja oikeesti se kannattaa levittää vasta jäähtyneeseen pohjaan, niin jähmettyy nopeemmin siihen pintaan, se oli ton yhden aikaisemman viestin pointti... tota kahvia on todellakin liikaa. Laitoin vielä tomusokeria lisää, eikä sekään oikein auttanut.

  • Nimetön
    | 8.9.2012 kello 15:21
    Ilmoita asiaton viesti

    Tosi hyvä resepti

  • Nimetön
    | 15.9.2012 kello 18:30
    Ilmoita asiaton viesti

    Jos kuorrute on litkua niin lisätkää ihmeessä lisää tomusokeria!!! Mielestäni mitä enemmän kuorrutetta sitä parempi :)

  • Nimetön
    | 30.9.2012 kello 18:06
    Ilmoita asiaton viesti

    ihan hyviä oli ja herranjestas jos siitä kuorrutuksesta tulee liian löysää ni voihan sinne lisätä sitä tomusokeria...haloo

  • Valio Koekeittiö
    | 1.10.2012 kello 14:05
    Ilmoita asiaton viesti

    Koska Mokkapalaohjeesta on tullut kysymyksiä ja kommentteja, päätimme testata ohjeen vielä kerran. Jospa sitä tehdessä tulisi paremmin mieleen, mikä siinä on voinut aiheuttaa epäonnistumisen.

    Teimme Mokkapalat ohjetta tarkoin noudattaen. Pohja ja kuorrutus onnistuivat rakenteeltaan, maultaan ja ulkonäöltään.

    Ohessa muutamia vinkkejä asioista, jotka kannattaa muistaa (yleensäkin leivonnassa):

    - Käytä esim. muovisen mittasarjan mittoja ja mittaa ainekset aina tasamittoina.
    - Seuraa valmistusohjetta.
    - Käytä ohjeessa olevia raaka-aineita, esimerkiksi tässä ohjeessa voita ei kannata korvata margariinilla tai juoksevalla rasvalla, koska se saattaa vaikuttaa kuorrutuksen rakenteeseen. Voi kovettaa alun perin juoksevan kuorrutuksen jäähtyessään.
    - Kun valmistat kuorrutusta, pidä kattila kuumalla levyllä, kunnes tomusokeri on kokonaan sulanut. Kuorrutuksen voi antaa kiehahtaa n. 5 sek, mutta sitä ei tarvitse varsinaisesti keittää.
    - Anna pohjan olla uunipannulla, kun kaadat kuorrutuksen. Kaada se hitaasti keskelle kypsää pohjaa ja anna sen valua siitä reunoja kohti.
    - Kuorrutus alkaa jähmettyä nopeasti, joten laita nonparellit heti pinnalle.

    Toivotamme leivontaonnea kaikille Mokkapalojen ystäville!

  • Nimetön
    | 5.10.2012 kello 16:18
    Ilmoita asiaton viesti

    Suosittelen:
    Vatkaa munat sähkövatkaimen käytön jälkeen käsin ja varmista että ei jää mitään kokkareita kuorrutukseen.
    Ja jos haluaa pehmeämpää ja kuokeampaa, kannattaa laittaa 4 valkuaista ja 2 keltuiaista mokkapalapohjaan.
    Suosittelen myös sitä, että käynnistät uunin puoli tuntia ennen, ja odota uunissa 7-8 min. Ja muista nostaa lämpötilaa!
    T: Mummeli :)
    PS. Jos et pidä kahvista voi tehdä ''Teepaloja''.
    On todella hyvää teen, tai kaakaon kera.
    Maista sinäkin!
    PPS. Jos teet syntymäpäiville mokkapaloja, laita elintarvike värejä, niin siitä tulee todella herkullisen näköistä.

    Rakkain terveisin,
    Mummeli

  • Nimetön
    | 9.10.2012 kello 18:42
    Ilmoita asiaton viesti

    Oikein hyviä mokkapaloja tuli tällä ohjeella.

  • Nimetön
    | 11.10.2012 kello 19:49
    Ilmoita asiaton viesti

    Tervehdys Amatoorileipuri kysyy, onko mokkapaloissa kaytetty kaakaojauhe esimerkiksi Oboyta tai Nesquikia, vai tarkoitetaanko kaytettavaksi makeuttamatonta jauhetta?
    ystavallisin terveisin,
    h-m

  • Nimetön
    | 13.10.2012 kello 17:37
    Ilmoita asiaton viesti

    TOSI HYVÄÄ
    kannattaa laittaa 2rkl leivinjauhetta.
    TOSi HYVÄÄ

  • Nimetön
    | 16.10.2012 kello 14:00
    Ilmoita asiaton viesti

    Haittaako hirveesti jos tekee 3 munalla eikä neljällä ku ei ollu jääkaapissa ku 3.

  • Nimetön
    | 18.10.2012 kello 21:48
    Ilmoita asiaton viesti

    Perfecto!!
    Lisäsin kuorrutukseen vain 4 rkl kahvia niin se ei valunut yli.
    Perfecto!

  • Nimetön
    | 20.10.2012 kello 14:11
    Ilmoita asiaton viesti

    jos joku ei saa perinteistä mokkapalaa onnistumaan vaan tilalle tulee kumista pohjaa ja litkua kuorrutetta, vika löytyy kyllä leipurista. mokkapalaohje on maailman yksinkertaisin leivos sitten sokerikakun jälkeen. kyllähän taikinasta sitkon saa aikaiseksi jos ei tee ohjeiden mukaan ja vaivaa pullasitkon leivostaikinan sijaan.

    mutta sitten kuorrutukseen. en ole koskaan levittänyt sitä kuumana, enkä valmistanut lämmittämällä. sulatettu jäähdytetty margariini ja kylmä kahvi, nopea sekoitus ja välitön levitys. turhaa työtä lämmitellä kuorrutetta. jos alkaa kyllästymään samoihin mokkapaloihin kannattaa kokeilla esansseja tai alkon antimia. perinteisestä mokkapalasta ja herkullisen rommileivoksen helposti aikaiseksi =) itse taikinaa voi maustaa mm manteliaromilla, kuorrutetta rommiaromilla tai arrakkiaromilla, punssillajne tai aidomman maun saa rommilla tietysti.

  • Nimetön
    | 29.10.2012 kello 18:06
    Ilmoita asiaton viesti

    Valion Kodin Ruokavuosi vuodelta 2001:
    Siinä on ohje Suklaaleivokset ja olen niitä tehnyt usein. Muistuttavat Mokkapaloja. Ohjeen kuorrutus:
    100 g Valion voita
    250 g (4 dl) tomusokeria
    1/2 dl kaakaojauhetta
    3 rkl kylmää, vahvaa kahvia
    1 tl vaniljasokeria
    Kuorrutiksen valmistus: Sekoita pehmeään voihin muut aineet. Levitä kuorrutus jäähtyneen tortun päälle. Koristele.
    Ainakin tämä kuorrutus onnistuu hyvin ja on helppo levittää vielä lämpimän pohjan päälle. Eikä valu, koska voita ei ole sulatettu.
    Yritin etsiä ohjetta netistä, mutta en löytänyt. Onko Valio unohtanut kokonaan tämän vanhan hyvän ohjeen.

  • Nimetön
    | 31.10.2012 kello 19:06
    Ilmoita asiaton viesti

    En oikein tiedä uskaltaisinko tehdä näitä mokkapaloja vai teenkö jonkun muun esim. Pirkan mokkapalojen ohjeella, en oikeen tiedä. Olisi kiva yllättää äitini enkä haluaisi että ne palavat. Äitilläni paloi makaroonilaatikko ja pullat. :) Sitten meinasi polttaa broileripastavuoankin, mutta kerkesin muistuttaa. :D Makaroonilaatikko oli todella hyvää jopa parempaa kuin aikaisemmin, mutta pinta vaan oli palanut. :DD Joo, mutta voisitteko kertoa että kannattaisiko tehdä mokkapaloja valion reseptin mukaan vai jonkun muun?? T: 12 vuotias tyttö

  • Nimetön
    | 3.11.2012 kello 10:45
    Ilmoita asiaton viesti

    Toimii paljon paremmin normaalilla maidolla ja voilla, laktoosittomat voi jättää kaupan hyllyle. Niin ja maistuu paremmalle.

  • Pekka Valiolta
    | 5.11.2012 kello 10:26
    Ilmoita asiaton viesti

    Hei! Kannattaa ilman muuta ainakin kokeilla Valio Koekeittiön ohjetta :)

  • Valio Koekeittiö
    | 5.11.2012 kello 14:00
    Ilmoita asiaton viesti

    Hei!
    Kaakaojauheella tarkoitetaan Valio Koekeittiön ruoka- ja leivontaohjeissa aina sokeroimatonta, tummaa kaakaojauhetta (esim. Van Houten). (Tämä lienee yleinen kirjoittamaton sääntö ruoka- ja leivontaohjeissa.) Valmiiit, sokeroidut jauheet ovat nimeltään kaakaojuomajauheita ja ne soveltuvat kaakaojuomien tekoon.

    Raaka-aineiden lisääminen tai vähentäminen vaikuttaa usein lopputulokseen, etenkin leivonnassa. Suosittelemme tekemään ohjeet sellaisina kuin ne on kirjoitettu, näin vältät yllättävät sudenkuopat.

    Nimimerkille 12-vuotias tyttö: Valio koekeittiön ohjetta noudattamalla mokkapalat onnistuvat hyvin.

  • Nimetön
    | 13.11.2012 kello 19:17
    Ilmoita asiaton viesti

    Päällyskastike ei levinnyt reunoille, vaan jäi mukavan tasaisaisesti, mutta laitettiin hieman vähemmän kahvia kuin ohjeessa. Ulkonäöllisesti ainakin hyvä :)

  • Nimetön
    | 23.11.2012 kello 13:57
    Ilmoita asiaton viesti

    Täysin onnistunut kuorrutus näillä ohjeilla..Leipurissa vikaa, jos ei onnistu. Tv: Kokki opiskelia

  • Nimetön
    | 1.12.2012 kello 13:14
    Ilmoita asiaton viesti

    Onko pakko olla valio eila tuotteita??

  • Pekka Valiolta
    | 3.12.2012 kello 14:42
    Ilmoita asiaton viesti

    Hei! Toki voit korvata Valio Eila Laktoositon tuotteet muilla tuotteilla.
    Yst. terv. Pekka Valiolta

  • Nimetön
    | 3.12.2012 kello 18:31
    Ilmoita asiaton viesti

    Surkein ohje ikinä!

  • Nimetön
    | 6.12.2012 kello 17:56
    Ilmoita asiaton viesti

    Erinomainen ohje, kiitos!

  • Nimetön
    | 17.12.2012 kello 16:01
    Ilmoita asiaton viesti

    ihana

  • Nimetön
    | 15.1.2013 kello 20:30
    Ilmoita asiaton viesti

    Puolikkaalla annoksella saa hyvän mokkapiirakan.

  • Nimetön
    | 23.1.2013 kello 8:19
    Ilmoita asiaton viesti

    Ihan älyttömän hyvää tuli ja kuorrutuskin jähmettyi nopeasti. Laitoin vähän enemmän tomusokeria kuin ohjeessa. Kannattaa tämmöisissä ohjeissa käyttää huoneenlämpöisiä kananmunia niin vaahto tulee paljon parempi kuin jääkaappikylmistä.

  • Nimetön
    | 23.1.2013 kello 11:35
    Ilmoita asiaton viesti

    Todella hyvää! Luin myös näitä kommenteja ennen leipomista ja päätin kokeilla ensin laittamalla vähän kahvia kuorrutteseen. 3 ruokalusikallista riitti oikein hyvin, kun tomusokeria laittoi tuon 4 dl. :)

  • Nimetön
    | 31.1.2013 kello 23:55
    Ilmoita asiaton viesti

    Valion koekeittiön resepti on erittäin hyvä. Olen itse tehnyt vuosia äitini opettamalla reseptillä mokkapaloja, mutta voin sanoa suoraan, että Valion resepti on käytännössä identtinen äitini reseptin kanssa.
    Kannattaa ensin vilkaista peiliin ennen kuin kirjoittelee kommentteihin jotain ikävää. Kyllä ne mokkapalat siitä onnistuvat kunhan vain harjoittelee.

    Mukavia leipomishetkiä kaikille!

  • Nimetön
    | 1.2.2013 kello 23:29
    Ilmoita asiaton viesti

    Opiskelen ulkomailla jo toista vuotta, ja tänään iski pahemman kerran koti-ikävä. Tein näitä mokkapaloja ja Skypettelin kotiin, tuli myös lapsuudenuistot mieleen kun leivoin yhdessä äidin kanssa. Iloisin mielin taas. Kiitos! :)

  • Nimetön
    | 2.2.2013 kello 15:02
    Ilmoita asiaton viesti

    Todella hyvä resepti, kiitos tästä! Ja kyllä mulla ainakin kuorrutteesta tuli aivan hyvää, kun tein aivan tuon mukaisesti kaikki. (Käytin tosin Valio Eila laktoosittoman tilalla tavallista Valion voita, ja Valion rasvatonta maitoa tuon Eila maitojuoman tilalla.)

  • Nimetön
    | 3.2.2013 kello 18:06
    Ilmoita asiaton viesti

    tosi tosi lasten suosikki ja vähän varttuneemmilekin maistuu.

  • Nimetön
    | 9.2.2013 kello 20:51
    Ilmoita asiaton viesti

    En ole ollut mokkapalojen ystävä, mutta tämä resepti on ihana. Nyt myös meidän perheessä leivotaan jatkossa mokkapaloja. Kiitos!

  • Nimetön
    | 10.2.2013 kello 8:38
    Ilmoita asiaton viesti

    Ihan kelpo resepti. Tein sunnuntai inventaariota kuiva-aineskaappiin ja rupesin miettimään mitä tekisin puoliksitäydelle tomusokeripurkille. Jo aiemminkin mokkapaloja tehneenä löysin sitten tänne Valion sivuille. Aiemmin olen käyttänyt eri tarjoajan reseptiä.

    Käytin kaakaojuomajauhetta ja "laktoosipitoisia" tuotteita. hyvää tuli. Tuo vahva kahvi turvaa sen ettei maussa tai värissä jää paitsioon.

  • Valio Koekeittiö
    | 13.2.2013 kello 16:12
    Ilmoita asiaton viesti

    Mukava kuulla, että on maistunut ja onnistunut :) Kiitos palautteista!

  • Nimetön
    | 16.2.2013 kello 18:41
    Ilmoita asiaton viesti

    hyvin toimii noilla alkuperäisillä ainesuhteilla, ei ongelmia valumisen tai hyytymisen kanssa.. =)

  • Nimetön
    | 21.2.2013 kello 15:54
    Ilmoita asiaton viesti

    MAINIO RESEPTI!! miten olette onnistuneet mokaamaan/saamaan kuorrutteesta litkua? Ei voi luottaa sokeastio ohjeisiin, jokaisen uuni ja leipomistapa ovat erilaisia, joten ohje ei mene niin yksiin. Siinä välissä kun tässä keittiössä meinasi jokin mennä litkuksi/pötköksi niin kokit katsoivat parhaaksi lisätä/vähentää ohjeen määrää :) mainio ohje!!

  • Nimetön
    | 25.2.2013 kello 18:35
    Ilmoita asiaton viesti

    Ihan sikahyviä mokkapaloja. Laitoin ohjeen mukaiset määrät kahvia, kakku imaisi kuorutteen melkein kokonaan sisäänsä. Pintaan jäi juuri sen verran kuorrutetta että kirpeän vadelman makuiset nompparellit pysyivät pinnassa kiinni.
    Ehkä juuri tuon "mokan" takia oli niin hyviä paloja.

  • Nimetön
    | 2.3.2013 kello 21:15
    Ilmoita asiaton viesti

    Sen verran oli ristiriitaisia kommentteja, että oli ihan pakko kokeilla onko reseptissä vikaa vai leipojissa. Ei ainakaan meillä ollut mitään ongelmia tekemisessä, päinvastoin. Tämän jälkeen taidetaan tehdä mokkapaloja juuri tällä reseptillä -sen verran maistuvia tuli. Nam!

  • Nimetön
    | 5.3.2013 kello 16:25
    Ilmoita asiaton viesti

    Pohjasta tuli hyvä ohjeella. Kuorrutteen tein hieman helpon kautta, eli sulatin voin ja lisäsin siihen kuuman kahvin. Tähän sitten sekoitin tomusokerin ja vaniljasokerin. Ei yhtään liian löysää vaan juuri sopivan napakkaa (ei valunut heti reunoille). Hyvä ohje, kannattaa kokeilla!

  • Nimetön
    | 6.3.2013 kello 21:57
    Ilmoita asiaton viesti

    Tein täsmälleen ohjeen mukaan, mutta kuorrutteesta tuli liian löysää ja hajoili tosi rumasti pinnalle. Olisi pitänyt lukea kommentit aluksi ja vähentää kahvin määrää. Ennen ei ole mokkapalat epäonnistuneet.

  • Nimetön
    | 22.3.2013 kello 20:07
    Ilmoita asiaton viesti

    Mä ite tein tota ja oon 14vuotias ja sain siit ihan hyvää et ei mitää pahaa tossa reseptissä ja tein ekaa kertaa viel et ihan ok tuli. :)

  • Nimetön
    | 28.3.2013 kello 15:39
    Ilmoita asiaton viesti

    Tosi hyvä ohje, mulla onnistu ainakin tosi hyvin! Kyse voi olla myös kokista ei ohjeesta

  • Nimetön
    | 1.4.2013 kello 20:15
    Ilmoita asiaton viesti

    pikkuisen meni kahvi yli, mutta hyvää oli!

  • Nimetön
    | 3.4.2013 kello 23:04
    Ilmoita asiaton viesti

    Noh, tässähän tuli hyvin selväksi että miksi joillain on ihan litkua tuo kuorrute.. Idioottina menin laittamaan 3 - 4 desilitraa kahvia, vaikka ohjeessahan luki 3/4, eli 3 neljäsosaa desistä.. Nohh pieniä tulkintavirheitä... Uskoisin, että muutamalle muullekkin oli käynyt sama tapaus.
    Täytyi tosiaan tehdä tuo kuorrute ihan uudestaan (tälläkertaa oikein!) ja uskoisin että tuli oikein hyvää pienistä vastoinkäymisistä huolimatta.. :) Pohja ainakin onnistui täydellisesti ja tuli oikein pehmeä ja ihana...
    Maultaan tämä oli oikein hyvä! Pohja ehkä ei ollut ihan mokkapalamainen vaan ennemminkin muistutti brownieta, joka oli ihan hyvä juttu mielestäni! Kuorrutekkin varmasti oikein jees, jos sen teki ihan oikealla tavalla ohjeen mukaan..Tämä minun tekele tosin maistui ehkä vähän kitkerältä, koska siinä aiemmassa epäonnistuneessa kuorrutteessa oli tosiaan kahvia aivan järkyttävästi ja valitettavasti ehdin laittaa sen viallisen kuorrutteen tuohon päälle, ennenkun huomasin että siinä on mitään vikaa.. Joten sitä väkisinkin jäi tuohon päälle, vaikka suurimman osan sainkin kaavittua pois!
    Mutta pidin tästä kovasti, kiitos ohjeesta! Teen varmasti vielä uudestaan ja seuraavaksi katson tarkemmin ohjeita! :)

  • Nimetön
    | 9.4.2013 kello 20:24
    Ilmoita asiaton viesti

    tuli melekosen hyvvää. ainut että kahavia sai pistää enemmän, mut eipä tuo riisiä tuonu tilanteesee ku muutennii tehtii vähä suurpiirteisesti tuo kuorrute kuten kaikki muuttii ruuat aina. hyvvää oli, naisetkii tykkäs. kiitos tästä. =)

  • Nimetön
    | 11.4.2013 kello 8:49
    Ilmoita asiaton viesti

    Hyva resepti. Ensi kerralla lisaan vahan enemman kahvia ja kaakaota, koska tykkaan vahan taytelaisemmasta mausta :)

  • Nimetön
    | 17.4.2013 kello 18:30
    Ilmoita asiaton viesti

    Pohjasta tuli hyvä, mutta kuorrutteen tein jopa kaksi kertaa ja silti aivan litkua !

  • Nimetön
    | 18.4.2013 kello 18:21
    Ilmoita asiaton viesti

    Muistattehan vatkata munat ja sokerin VAAHDOKSI ennen muiden aineiden lisäämistä. Ja sokeria pitää ehdottomasti käyttää ei steviaa yms. Noilla ohjeilla kohoaa 100% varmasti. :)

  • Nimetön
    | 19.4.2013 kello 15:21
    Ilmoita asiaton viesti

    Tulipa herkullisia!!

  • Nimetön
    | 25.4.2013 kello 22:41
    Ilmoita asiaton viesti

    Höpön höpön litkuitkut. Tein ohjeen mukaan ja mokkapalat onnistuivat upeasti! Kuorrute ei ollut (kuten ei pidäkään levitysvaiheessa olla) kovin kiinteää, ehkä lähinnä kiisselimäistä. Kuorrute ei silti mitenkään imeytynyt pohjaan. Nyt koko komeus on jäähtynyt ja pääsee herkuttelemaan! Nurkkapalan maistoin jo malttamattomana, vei kielen mennessään!

  • Nimetön
    | 30.4.2013 kello 9:08
    Ilmoita asiaton viesti

    Huvittuneena luin täällä kommentteja epäonnistuneista kokkauksista ja jouduin itse pettymään kokeillessani tätä ohjetta. Pohjan ja kuorrutteen maku olivat kyllä hyviä, mutta pohja ei noussut juurikaan ja kuorrutteen kanssa oli ongelmia (määrä vähäinen ja koostumus huono). En suosittele tätä Valion ohjetta kenellekään!!

  • Nimetön
    | 10.5.2013 kello 20:04
    Ilmoita asiaton viesti

    En ole koskaan tehnyt näin huonoja mokkapaloja!

  • Nimetön
    | 13.5.2013 kello 18:40
    Ilmoita asiaton viesti

    Opetelkaa lukemaan ohjeita niin ei tuu litkua!

  • Nimetön
    | 16.5.2013 kello 12:03
    Ilmoita asiaton viesti

    hyvä ohje. Olen epäonnistunut AIEMMIN sen vuoksi, etten laittanut tarpeeksi tomusokeria, ja kerran sen takia, että hätäisenä ihmisenä kaadoin kuorrutuksen liian kuuman kakun päälle, jolloin kuorrutteen voi suli uudestaan ja imeytyi pohjaan.
    Mielestäni hyvän kokin tuleekin välillä epäonnistua, jotta oppisimme jotakin.
    Kiitos valio, kun olette olleet mukana keittiössä koko ikäni! Olen saanut hyviä ohjeita ja vinkkejä onnistumiseen.
    Olen käyttänyt tätä nimenomaista ohjetta laktoosia sisältävillä tuotteilla ja valion vanhanajan täysmaidolla. Hyvä on tullut!
    T, kotirouva

  • Nimetön
    | 18.5.2013 kello 0:44
    Ilmoita asiaton viesti

    Oikein hyvä ohje! Minä, joka en juurikaan leivo, onnistuin kerrankin hyvin =). Eikä päällinen ollut litkua lainkaan. Kiitos tästä reseptistä!

  • Nimetön
    | 19.5.2013 kello 11:27
    Ilmoita asiaton viesti

    En voi suositella. Kuorrutusta on nyt lattialla, pöytätasoilla, kaapinovissa. Ihan liian vetelää, eikä tuota vahinkoa kyllä ehdi estämään, ennen kuin kaikki on valunut mihin sattuu.

  • Nimetön
    | 28.5.2013 kello 19:33
    Ilmoita asiaton viesti

    TÄYSIN IDIOOTTIMAINEN kuorrutteen ohje!!!!!!! 4dl tomusokeria EI RIITÄ, jos kahvia laitetaan tuo ohjeen 0,75 dl.
    Onko ohjeen tekijä ollut tuiterissa, vai onko tämä joku pila???

    Onneksi sattui olemaan tomusokeria kaapissa enemmän, sitä nimittäin upposi melkein 750gr.

  • Nimetön
    | 5.6.2013 kello 14:03
    Ilmoita asiaton viesti

    Ihan surkee!En tiiä epäonnistuinko,mutta kuorrutetta oli ihan liian vähä!Ja ihan meni pilalle!Tomusokeria paljon enemmän

  • Nimetön
    | 11.6.2013 kello 9:03
    Ilmoita asiaton viesti

    Olen 9v. Oli tosi hyviä kaikki kehuivat todella hyviksi. Taikina oli ihan täydellinen mutta päällinen oli vähän litkua ois voinut olla vähän paksumpaa se päällinen muuten oli tosi kiva resepti
    Kannattaa kokeilla

  • Nimetön
    | 12.6.2013 kello 0:33
    Ilmoita asiaton viesti

    ekaa kertaa tein mokkapaloja ja ihan älyttömän hyviä tällä resptillä! :) kuorrute ei ollut yhtään löysää melkeinpä hiukan paksua ennemmin mutta tosi hyvää, nam!

  • Nimetön
    | 13.6.2013 kello 14:19
    Ilmoita asiaton viesti

    Käytin itse leivontamargariinia voin sijaan, kahvia 3/4 dl ja kuorrute ei hyydy edes jääkaapissa. Seuravalla kerralla käytän ehdottomasti voita. "Litkunakin" kuorrutteen levitys oli mielestäni helppo hallita. En kaatanut kaikkea kerralla ja autoin kuorruketta valumasta vain reunoille. Mutta maku on LOISTAVA, aikuiseenkin makuun, en yleensä pidä mokkapaloista. Kiitos!

  • Nimetön
    | 17.6.2013 kello 17:07
    Ilmoita asiaton viesti

    Varmaan olisi kuorrutus tullut hyvä, mutta uhontui katsoa että siihen piti laittaa VOITA eikä margariinia...

  • Nimetön
    | 28.6.2013 kello 16:53
    Ilmoita asiaton viesti

    Litkua tuli kuorrutteesta ja pilasi koko pellillisen... ihan ohjeiden mukaan tein.

  • Nimetön
    | 6.7.2013 kello 20:10
    Ilmoita asiaton viesti

    Sain juuri mokkapalat valmiiksi. Pohja oli ihan hyvä, tosin 15 min ei riitä paistamiseen, tarvitsee n.25min, että siitä tulee kypsä. Kuorrutusta tehdessä laitoin enemmän tomusokeria jotta tulisi hieman paksumpaa, ei onnistunut. Kuorrutus valui reunoille, vaikka pohja oli suht.tasainen. No, eikun nompparelleja päälle peittämään pikku viat. Kiitos ohjeesta, olen ihan tyytyväinen, vaikka kuorrutus hieman epäonnisitui. Kiitos. :) Suklaisin terveisi. Brownie lover

  • Nimetön
    | 8.7.2013 kello 19:37
    Ilmoita asiaton viesti

    joo, mulla oli kans ihan litkua. ei kiisselimäistä, eikä kiinteää, vaan ihan luirua. sai laittaa reippaasti lisää tomusokeria, et saa edes semmosta et jähmettyy yhtään. toki meni hiemna reilumin kahvia, desin laitoin epähuomiossa, mut ei pitäis mun mielestä NIIN paljoa vaikuttaa koostumukseen... Sinänsä tykkäsin ohjeesta, koska aiemmin mulla on kuorrute epäonnistunut lähinnä sen takia kun jähmettyy liian nopeasti. nyt on mokkapalat jäähtymässä, mutta uskoisin että hyvää on =)

  • Nimetön
    | 29.7.2013 kello 12:29
    Ilmoita asiaton viesti

    Huono ohje. Kuorrute vetistä ja tahmaista eikä kovetu! Kuorrutus myös valuu reunoille. Valion koekeittiön täytyisi testata ohje ehdottomasti uudelleen. :(

  • Miazki
    | 5.8.2013 kello 20:05
    Ilmoita asiaton viesti

    En ollut koskaan aikaisemmin tehnyt mokkapaloja ja muutenkin leiponut todella vähän, ja sain tällä reseptillä aivan jumalaisen herkullisia mokkapaloja! Pohja oli pehmeä ja kuorrute juuri sopivaa, ei yhtään litkua. Kiitos tästä!

  • Nimetön
    | 6.8.2013 kello 10:37
    Ilmoita asiaton viesti

    En ole ennen tehyt mokkapaloja sillä olen vasta 10v silti sain mokkapaloista oiken hyviä!!!:)<3

  • Nimetön
    | 6.8.2013 kello 13:57
    Ilmoita asiaton viesti

    Ihan saaketin hyvvää tuli 5/5 ja hyvää on

  • Valio Koekeittiö
    | 6.8.2013 kello 15:41
    Ilmoita asiaton viesti

    Hei!

    Ohje on testattu useaan kertaan täällä Koekeittiöllä, kuten viestiketjusta voi lukea. Ohje on toiminut joka kerta moitteettomasti.

    Mukava kuulla, että joukossa on myös nuoria leipureita.

  • Nimetön
    | 9.8.2013 kello 17:39
    Ilmoita asiaton viesti

    Olen kerran tehnyt mokkapaloja. Ne valmistuivat ihan hyvin mutta kun maistoin niin mokkapaloissa oli inhottavan makusia pieniä taikinanpaloja jotka tuntuivat ikävästi suussa. Missä tein virheen valmistuksen aikana? Muistaakseni aika hyvin vatkasin aineet keskenään silloin. Sihtiä en käyttänyt, voisiko johtua siitä? Mielelläni kokeilisin tällä ohjeella, mutta hieman epäröin että jos taas jää niitä taikinanpaloja.

  • Valio Koekeittiö
    | 12.8.2013 kello 15:43
    Ilmoita asiaton viesti

    Todennäköisesti on käynyt juuri niinkuin arvelit, eli jauhot ovat jääneet paakuiksi taikinaan. Jauhot kannattaa sihdata taikinan joukkoon vähitellen samalla pohjaa myöden nostellen.

    Kokeile ihmeessä mokkapalojen leipomista uudestaan!

  • Nimetön
    | 31.8.2013 kello 11:39
    Ilmoita asiaton viesti

    Onnistui täydellisesti. Tein pohja - ja kuorrutemassan 1,5 kertaisena. Kohosi hyvin :) jäähdytin pohjan jääkaapissa yön yli ennen kuorrutteen laittamista. Käytin voin sijaan Becel goldia.

  • Nimetön
    | 3.9.2013 kello 13:06
    Ilmoita asiaton viesti

    Jos kuorrutteen kanssa on hankaluuksia, kokeile tätä:

    Sulata voi mikrossa tai kattilassa. Kaada kulhoon voisula, kahvi, kaakaojauhe ja vaniljasokeri. Nappaa sähkövatkain ja heittele kulhoon tomusokeria noin puoli desiä kerrallaan jatkuvasti vatkaten. Jatka kunnes tomusokeria on kulhossa tarvittava määrä. Kaada kuorrute heti mieluiten jäähtyneen pohjan päälle ja levitä nuolijalla.

    Näin olen itse tehnyt kahdesti ja hienosti on onnistunut. Hellan ääressä siivilällä säheltäen ei ole tullut muuta kuin sanomista, meidän ärhäkkä kaasuliesi polttaa kuorrutteen vaikka olisi pienimmällä teholla, ja kattilasta nouseva höyry tukkii jatkuvasti siivilän reiät.

  • __kaisaaa__
    | 14.10.2013 kello 17:16
    Ilmoita asiaton viesti

    Eikö mukamas voi käyttää voin sijaan margariinia ? Kun kerkesin jo kaupasta ostamaan leivontamargariinia :/

  • Nimetön
    | 14.10.2013 kello 18:10
    Ilmoita asiaton viesti

    Hyvä ohje, kannattaa kokeilla! Hyvin onnistui mokkapalat siitäkin huolitamatta, että unohdin aluksi laittaa kuorrutteeseen kaakaojauheet ja vaniljasokerit ja lopuksi laitoin vain suurin piirtein ilman mittaamista ne. En siivilöinyt jauhoja niinkuin ohjeessa käskettiin, koska se oli liian hankalaa ja hidasta, ja jauhoja lensi kulhon yli. Kannattaa kokeilla, mutta älkää sählätkö keittiössä, niin kuin minä (koska koko ajan tuntui olevan vähän kiire ehtiä tekemään tietyt jutut tietyssä ajassa).

  • Valio Koekeittiö
    | 17.10.2013 kello 10:43
    Ilmoita asiaton viesti

    Kokeilemme ohjeemme aina Valion tuotteilla eli niillä, jotka reseptissä on mainittu. Emme voi taata ohjeen toimivuutta muilla tuotteilla.

    Voin maku on perinteisesti jäljittelemättömän hyvä, mutta voilla on vaikutusta myös leivonnaisen rakenteeseen. Voi antaa mureutta leivonnaisiin ja etenkin kuorrutuksissa voi toimii hyvin. Se mm. kovettuu jäähtyessään sopivaksi. Tavallinen voi sopii leivontaan, mutta aivan yhtä hyvin toimii Valio Eila® Laktoositon voi.

    Leipomisessa voi käyttää myös Valio Oivariini® rasvaa (rasvapitoisuus 75 %). Se on rakenteeltaan hiukan voita pehmeämpää. Arkileivonnassa, jossa rasva lisätään sulatettuna (sämpylät, pullataikina, marjapiirakat tms.) on Valio Oivariini® juokseva kätevä, koska se on helppo kaataa suoraan pullosta mittaan eikä vaadi sulatusta.

  • Nimetön
    | 17.10.2013 kello 18:56
    Ilmoita asiaton viesti

    Tehtiin siskon kanssa ja tuli muuten niin hyviö!!! mmm... :) Ajattelin tehdä itse, kun äiti tulee lauantaina saksasta, niin hänelle yllätykseksi :)

  • Nimetön
    | 20.10.2013 kello 10:04
    Ilmoita asiaton viesti

    Sain reseptillä mokkapalat onnistumaan hyvin! Laitoin kahvia tuon 4 rkl, kun täällä oli nämä kommentit kahvimäärästä, se riitti hyvin kuorrutteeseen. Viimeksi kun tehtiin mokkapaloja eri reseptillä, niin pohjan kanssa oli paljon ongelmia. Tuli kuminen lättypohja ja rasva ei sekoittunut taikinaan. Syy oli todennäköisesti juoksevassa margariinissa, koska se on ainut minkä vaihdoin tavalliseen voipakettiin uudessa taikinapohjassa. Ihanaa kun saa onnistumaan perinteisen herkkuleivoksen!

  • Nimetön
    | 24.10.2013 kello 20:44
    Ilmoita asiaton viesti

    Meidän perheessä on tehty mokkapaloja kohta 40 vuotta. Kuorrutetta tehdessä mittaan kulhoon kaikki muut aineet paitsi sulatetun voin eli tomusokerin, vaniljasokerin ja kahvin. Käsin vispilällä vatkaten sekoitan hyvin ja perusteellisesti. Lopuksi lisään mikrossa sulatetun voin - mitä kuumempi, sitä litkumpi kuorrute, joten sulatan vain sen verran, että se juuri ja juuri on sulanut. Sekoitan taas hyvin ja kaadan kuorrutteen enemmän tai vähemmän jäähtyneen kakun päälle. Ja hopusti nonparellit päälle, kun vielä tarttuvat. Ja niin pääsevät lastenlapset herkuttelemaan. :)

  • Nimetön
    | 25.10.2013 kello 16:44
    Ilmoita asiaton viesti

    Kuorrutus täysin litkua. Kiitos valio.

  • Nimetön
    | 27.10.2013 kello 17:18
    Ilmoita asiaton viesti

    Olipas hyvä!
    Oma suosikkini on itse asiassa tämä:
    http://oivatleivonnaiset.com/mokkapalat/
    mutta oli kyllä lähes yhtä hyvä.
    Kiitosta! :)

  • Nimetön
    | 30.10.2013 kello 16:50
    Ilmoita asiaton viesti

    minusta ohje oli todella hyvä, itsellä pohjasta tuli ihanan pehmeä ja kuohkea. Ainoa miinus oli se että tällaisena herkkusuuna tykkään siitä kuorrutteesta niin paljon, että olisi pitänyt tehdä kaksinkertainen määrä. :)

  • Olen kerran tehnyt mokkapaloja kaakaojuomajauheesta, hyviä tuli:)

  • Nimetön
    | 3.11.2013 kello 16:59
    Ilmoita asiaton viesti

    Loistava ohje, Itse en kyllä ehtinut esdes maistaa, kun jo hävisivät. Mutta saamastani palautteesta päätellen: Ei lainkaan hassumpia, kuten isäni sanoi aina silloin kun oli todella hyvää.
    Kuorrutteeseen lisäsin tomusokeria, mutta olis se voinut jäähdyttyään kovettua ohjeenkin määrällä. Ensimmäinen kerta, kun tein kuorrutteen kuumana ja täytyy sanoa, että levitys ei ole onnistunut koskaan näin hyvin. Ennen olen tehnyt aina kaksi annosta kuorrutusta, kun en ole ehtinyt levittää sitä sen alettua niin nopeasti kovettumaan.

  • Nimetön
    | 7.11.2013 kello 16:52
    Ilmoita asiaton viesti

    Emme saaneet kuorrutetta hyytymään kunnolla. :c Muuten onnistui ihan kivasti
    T:12 vuotiaat kokit ;)

  • Nimetön
    | 7.11.2013 kello 19:04
    Ilmoita asiaton viesti

    kananmunia olisi saanut olla ainakin yksi vähempi, pelkkä kananmuna maistuu ja on ihan sitkeää. en ole tyytyväinen.

  • Nimetön
    | 12.11.2013 kello 17:31
    Ilmoita asiaton viesti

    olen 12 v. ja ihan hyvin onnistui ! kuumentaminen on tosi tärkeää kuorrutteen sitkeyden suhteen. JA TURHA RUIKUTTAA NIMITTÄIN OHJE ON TÄYDELLINEN !!!

  • Nimetön
    | 18.1.2014 kello 17:37
    Ilmoita asiaton viesti

    Mielestäni kuorrutusta oli liian vähän, mutta ensi kerralla osaan tehdä vähän isomman satsin :)
    terkuin paljosta kuorrutteesta pitävä :D

  • Nimetön
    | 1.2.2014 kello 17:53
    Ilmoita asiaton viesti

    Voiko mokkapalat pakastaa?

  • Valio Koekeittiö
    | 3.2.2014 kello 13:02
    Ilmoita asiaton viesti

    Hei,

    mokkapalat voi halutessaan pakastaa, mieluiten ilman kuorrutetta.

    - Anna

  • Nimetön
    | 11.2.2014 kello 19:29
    Ilmoita asiaton viesti

    Todella nopea resepti. Huomiseksi juhliin, nyt vain odotetaan palautetta :)

  • Nimetön
    | 19.2.2014 kello 14:20
    Ilmoita asiaton viesti

    Tein vaalean pohjan jättämällä kaakaojauheen pois. Pohjaan laitoin leivinjaihetta 2rkl. Tuli todella pehmeä ja hyvänmakuinen pohja. Käytintäysmaitoa ja valion voita. Pakkasesta löysin vanhaa kuorrutetta ja sen sit sulatin...lisäsin hiukan lämpimän pohjan päälle tämä siis mokkakuorrutetta. PARAS POHJANOHJE,en ole ennen näin hyvää ohjetta kokeillut suosittelen lämpimädti! Onnellisin terveisin; Mokkamamma:)

  • Nimetön
    | 19.2.2014 kello 14:43
    Ilmoita asiaton viesti

    Mokkamammalta unohtui kertoa että mä ensin vatkasin munien rakenteen rikki ja munat oli huoneenlämpöisiä. Sit vaan sokeria. Ja vatkasin 8min ja jauhoja sekä voi-maito seosta vuoronperään. Vatkasin tällöin 1.llä vain senverran et kaikki aineet tasaisesti sekasin.

  • Nimetön
    | 21.2.2014 kello 16:40
    Ilmoita asiaton viesti

    Hyvä ohje oli, ei mitään ongelmaa saada onnistunut leivonnainen aikaan =)

  • Nimetön
    | 23.2.2014 kello 14:38
    Ilmoita asiaton viesti

    Olen tehnyt tällä reseptillä jo muutamia kertoja ja lopputulos on ollut aina mahtava. En kyllä tiedä miten jotkut ovat saaneet kuorruutteesta litkua...

    T. 11-vuotias tyttö

  • Kiitos!

    Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla kommenttisi julkaistaan.

    1 2 3 4 5 0 tähteä

    Osoitetta käytetään kommentin vahvistamiseen, sitä ei näytetä palvelussa.

053,3
112
Mokkapalat on koko perheen kestosuosikki. Se on nopea ja helppo valmistaa. Koristelussa voi käyttää nonparelleja, mantelilastuja tai kookoshiutaleita. Lisää ne ennenkuin kuorrutus kovettuu.
n. 40 min +uunissa 15min.
Vaikeustaso: helppo
100g 343 kcal

Huom! Ravintotietoja ei ole kaikista aineksista.

Kirjaudu tai luo tunnukset
Kirjaudu sisään
Virheellinen sähköpostiosoite.
Antamasi käyttäjätunnus ja salasana eivät täsmää. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Kirjautuminen epäonnistui teknisen vian takia.
Antamasi käyttäjätunnus on poistettu. Ole hyvä ja ota yhteyttä kuluttajapalveluun.
Muista minut
Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi niin lähetämme Sinulle linkin jolla pääset vaihtamaan salasanasi

Virheellinen sähköpostiosoite.
Kiitos,
tarkista sähköpostisi!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla pääset vaihtamaan salasanasi.

Jatka
Luo uusi tunnus
Rekisteröityminen ei ole sallittu tästä sähköpostiosoitteesta.
Sähköpostin lähetys epäonnistui.
Antamasi sähköpostiosoite on jo käytössä.
Virheellinen sähköpostiosoite.
Rekisteröityminen on toistaiseksi estetty sivustolla.
Kiitos,
tarkista sähköpostisi!

Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin jota klikkaamalla pääset jatkamaan palvelun käyttämistä normaalisti.

Jatka
Kirjaudu Facebook-tunnuksillasi

Voit kirjautua sisään valio.fi-palveluun liitetyillä Facebook-tunnuksillasi. Voit myös rekisteröityä uudeksi
käyttäjäksi suoraan Facebook-tunnuksillasi.

Kirjaudu Facebook-tunnuksillasi

Oma kauppalista

muokkaaTyhjennä lista

    Kauppalistasi on tyhjä

    Lisää ainekset suoraan resepteistä. Voit myös lisätä muita aineksia tai muistiinpanoja.

      Lisää tuotteita kauppalistalle

      Lisää
      Tyhjennä lista

        Kauppalista on myös matkapuhelimessasi osoitteessa m.valio.fi

        sulje

        Esikatselu

        Jaa kauppalista

        Jaa kauppalista ystävillesi käyttämällä sähköpostiosoitetta tai valio.fi-käyttäjän omaa käyttäjätunnusta.

        Lisää vastaanottaja

        Vastaanota jaettu kauppalista

         haluaa jakaa kanssasi kauppalistan “”.

        Vastaanota lista

        Kun vastaanotat listan, lisäät kauppalistan “” omiin kauppalistoihisi.

        Kieltäydy
        KAUPPALISTAT

          Oma keittokirja

          Reseptit
          Kaikki reseptit
          Ateriat

          Kaikki reseptit

          muokkaa
          LISÄÄ
          Mikäli haluat että Omaan Keittokirjaan lisäämäsi reseptit tallentuvat, tulee sinun kirjautua palveluun >

          Digitaalinen leikekirja keittiösi aarteille

          • Oma keittokirja on sinun sähköinen arkistosi, jonne voit tallettaa kaikki suosikkisi. Luo kansioita, joiden alle saat helposti lajiteltua reseptit ja ideat teemoittain.
          • Seuraa, mitä muut käyttäjät resepteistäsi kommentoivat (jos olet antanut ne julkiseen käyttöön).
          • Toisin sanottuna Valio tarjoaa nyt jokaiselle kotiruoanlaittajalle digitaalisen leikekirjan keittiön aarteille. Luo tunnukset ja rakenna omasi!
          Mikäli haluat että Omaan Keittokirjaan lisäämäsi reseptit tallentuvat, tulee sinun kirjautua palveluun >

          Mikäli sinulla ei ole vielä Valion tunnuksia voit tallentaa Omaan Keittokirjaan lisäämäsi reseptit luomalla tunnukset tästä antamalla sähköpostiosoitteesi.

            Tallenna työsi tilaamalla itsellesi oma tunnus
            Oma ruokalista
            Kalorilaskuri
            • Edellinen
            • Päivä
            • Viikko
            • Seuraava

            Koekeittiön ehdotukset tälle viikolle

            Kokeile tällä viikolla myös

            Ilmoitus ei onnistunut

            Jos haluat ilmoittaa asiattoman viestin, sinun täytyy ensin kirjautua palveluun.

            Sulje
            sulje

            Huomio!

            Poista resepti Peruuta

            Huomio!

            Poista viikon reseptit Peruuta
            Vastaa kyselyyn!

            Auta meitä kehittämään Valio.fi-verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen kyselyyn.

            Osallistu Ei kiitos
            Valitse mille päivälle haluat lisätä reseptin.
            Sulje

            Päivän ravintosisältö

            • Energia
              (kcal)
            • Hiilihydraatti
              (g)
            • Proteiini
              (g)
            • Rasva
              (g)
            • Kalsium
              (mg)
            • Kuidut
              (g)
            • D-vitamiini
              (µg)
            Ruokavalio on hyvä rakentua monipuolisista valinnoista (lisää tuote kauppalistaan klikkaamalla)
            Sulje
            Lisää tietosi
            kalorilaskuria varten