Lasketellen laskiaiseen

Laskiainen kääntää katseet kohti kevättä. Laskiaisperinteisiin kuuluvat hauskanpito, herkuttelu ja ulkona reippailu. Ulkoilun jälkeen maistuu kaakao sekä laskiaisen perinneruoat hernekeitto ja laskiaispullat.

 • Blinit ovat takuuvarma talviherkku

  Blinit ovat yksi slaavilaisen keittiön suurimpia herkkuja. Vuoden alku on parasta bliniaikaa ja hyvä hetki kokeilla itse tehtyjä herkkuja.

  Blinejä kiitos
 • Helppo ja nopea arkiruoka

  Arjen ruoanlaitossa valttia ovat nopeus, simppelit raaka-aineet ja hyvä maku. Näillä resepteillä kokkaat monipuolista arkiruokaa aikaa säästäen. Arkista ruokarulettia helpottaa myös ennakointi – kokkaa kerralla isompi annos, josta riittää seuraavallekin päivälle.

  puolessa tunnissa valmista
 • Arjen helpot leivonnaiset

  Helpot leivonnaiset syntyvät joutuisasti ja vievät kielen mennessään. Kirsikkana kakun päällä huumaava, vastapaistettujen leivonnaisten tuoksu kotona!

  kädet taikinaan
 • Arjen paras keksintö: arkivuoka

  Ne ovat ruokia, joiden valmisteluun menee vain kymmenen minuuttia – ja senkin voi halutessaan tehdä vaikka edellisenä iltana, jolloin seuraavaan päivään jää vain kypsentäminen.

  vuoka uuniin
 • Poimi koriin alkuvuoden uutuudet

  Valio Oddlygood® tuoteperhe on saanut ihan uudenlaisen ilmeen, arkiruokahaasteisiin on tarjolla kermainen currykastike ja täydellistä dippailtavaa saadaan Valio Koskenlaskija® dipeistä.

  Tutustu uutuustuotteisiin
 • Hae kesätöihin

  Valio työllistää noin 300 kesätyöntekijää. Monen valiolaisen ura on alkanut kesätyön kautta. Isosta talostamme löytyy urapolkuja vaikka mihin. Hae kesäduuniin ja tule työkaveriksi meille!

  Hae kesäduuniin
 • Hiilijalanjälki nolla 2035

  Me tunnemme oman toimintamme ympäristövaikutukset ja haluamme olla osa ratkaisua. Soijaton lehmien ruokinta, hiiliviljelijäkoulutukset ja biokaasulla kulkeva maitoauto ovat esimerkkejä työstämme tähän asti.

  seuraa etenemistämme
 • Ammattilaisen työssä mukana

  Autamme hyvän ruoan ja leivonnan ammattilaisia tarjoamaan asiakkailleen maistuvia ja laadukkaita annoksia tarjoamalla parhaat ainekset parhaalla asenteella.

  Näin palvelemme ammattilaisia

Ota yhteyttä

Kuluttajapalvelu

Kuinka voimme auttaa? Ole yhteydessä meihin sähköisellä lomakkeella tai soittele meille. Valio kuluttajapalvelu palvelee arkisin klo 9-15 numerossa: 0800 0825 (maksuton).

You can contact Valio consumer service also in English concerning products sold in Finland. In other market areas, please contact the consumer service  in your own country.

Kuluttajapalvelu

Valio maailmalla

Tuotteitamme viedään noin 60 maahan ympäri maailman. Vienti sisältää kuluttajatuotteiden lisäksi elintarviketeollisuuden raaka-aineita.

Valio has offices also in Russia, Sweden, the Baltics, USA and China. Valio is a major player in the international dairy ingredients market.

valio.com

Sponsorointi

Sponsorointimme keskittyy lasten ja nuorten liikunnan ja hyvinvoinnin tukemiseen Valio Akatemia® ohjelman kautta. Yli 300 lasta ja nuorta sai stipendin vuonna 2019.

Emme voi valitettavasti antaa tuotelahjoituksia. Sponsorointiin liittyvissä asioissa ole meihin yhteydessä sähköpostitse sponsorointi@valio.fi

Valio Akatemia

Median yhteydenotot

Etsitkö tietoa tai haastateltavaa Valiolta? Autamme sinua mielellämme löytämään tarvitsemasi.

Ota yhteys Valio Mediadeskiin, josta tavoitat ripeät ja mukavat viestintäammattilaisemme. Palvelemme arkisin klo 8−16.

Mediadesk
 • Yritys

  Olemme maitotilojen omistama meijeri ja ruokatalo. Tehtävämme on luoda hyvinvointia ja makuelämyksiä vastuullisesti.

  Tutustu meihin
 • Tuotteet

  Täältä löydät kaikki tuotteemme. Perehdy valikoimaan ja löydä uudet ja vanhat suosikkisi!

  Tutustu tuotteisiin
 • Vastuullisuus

  Vastuullisuus tarkoittaa meille konkreettisia tekoja maitotilalta ruokapöytään. Tavoitteellinen vastuullisuusohjelma on osa strategiaamme.

  Vastuullisuusohjelmamme
 • Hyvinvointi

  Hyvää terveyttä tukevat tasapainoinen ja monipuolinen ravitsemus sekä liikunta, uni ja ystävät. Lue lisää, kuinka voit ylläpitää hyvinvointiasi ravitsemuksen avulla.

  Syö hyvin, voi hyvin
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›