Siirry sisältöön
Silliskakku

Sesonki

Vappubrunssi kotona

Aamiaisen ja lounaan yhdistävä brunssi sopii vapun rentoon tunnelmaan. Kokoa perhe ja ystävät yhteisen pöydän ääreen ja nosta pöytään juhlijoiden vappusuosikit!


Pientä suolaista vappupöytään

Vappubrunssi maistuu koko perheelle, kun jokainen saa valita pöytään oman suosikkinsa. Brunssipöydän pikkusuolaisiksi sopivat hyvin esimerkiksi nokkospestolla maustetut sämpylät, lohitahnalla täytetyt maritozzot tai raikkaat bagelit. Kauden vihannekset nautitaan vappubrunssilla vaahdotettujen dippien kera.


Vappubrunssin suolaiset piirakat

Suolaiset piirakat ja voileipäkakut ovat brunssipöytien suosikkeja, eivätkä suotta. Ne pitävät hyvin nälkää ja täytteitä riittää jokaiseen makuun. Merenelävien ystävää ilahduttaa varmasti helppo lohipiirakka, näppärä silliskakku tai toast skagen -voileipäkakku. Kasvissyöjä rakastuu ehkäpä kesäkurpitsapiirakkaan tai juustopiirakkaan. Peltilihapiirakka puolestaan on klassikkoherkku, joka maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin.


Vappubrunssin makeat tarjottavat

Makeat herkut kruunaavat vappubrunssin! Munkit, donitsit ja muut perinteiset vappuleivonnaiset maistuvat tietysti myös brunssilla. Jos aika ei riitä perinteisten munkkien paistamiseen, kokeile croissanteista syntyviä munkkeja tai paista herkulliset pikamunkit. Hauskat ja herkulliset munkit syntyvät myös paistopisteen munkkeja tuunaamalla: maista helppoja juustokakkumunkkeja ja meheviä munkki-maritozzoja.

Muita makeita päätöksiä vappubrunssille ovat churrot, pastel de natat sekä suklaa-pähkinälevitteellä, kermavaahdolla ja marjoilla täytetyt hodarit!Search