Siirry sisältöön
Currywursti

Sesonki

Vapun grillimenu

Rennoissa vappujuhlissa ruoat kuumenevat grillin lämmössä. Nosta grilliin tuttuja grilliruokia tai kokeile vappuun sopivia hampurilaisia ja hodareita.

Grilli kaivetaan talviteloilta viimeistään vappuna, vaikka sää ei sallisikaan! Erityisen hyvältä pitkän talven jälkeen maistuvat tutut grilliherkut: makkarat, perunat ja muut suosikkilisukkeet. Grillin lämmössä valmistuvat myös hampurilaiset, hot dogit ja pizzat.

Vapun grilliherkut isompaan nälkään

Grillaus tuo esiin lihojen ja kasvisten parhaat puolet. Grillaa tahmeaa kanaa tai mehevää tomahawk-pihviä. Grillatut cevapcicit ajvarilla ovat kuin vapusta tutut lihapullat uudella twistillä. Viskibrisket ja itse tehdyt chorizomakkarat valmistuvat pitkän kaavan mukaan, mutta odotus palkitaan! Ribsit valmistetaan tällä kertaa lihan sijaan maissista. Nam!Street foodia grillaten

Hampurilaiset, hodarit ja pizzat ovat mainiota vappu- ja grilliruokaa. Eikä grillausta kannata jättää vain pihvien ja nakkien grillaukseen, sillä grilli antaa ihanan paahteista makua myös muille täytteille sekä sämylöille!

Kokeile meheviä cajun steak -hodareita tai trendikkäitä smash burgereita. Sesonkiherkkujen ystävä grillaa ahvenilla ja varhaiskaalilla täytettyjä purjehtijan burgereita.

Jälkkäriksi jätskibuffet

Tuhdin grillimenun jälkiruokana maistuvat raikkaat ja yksinkertaiset herkut, kuten jäätelö. Valitse suosikkisi tai kata pöytään muutamaa eri makua maisteltavaksi. Nam!

Search