AURA silakat

AURA silakat
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

AURA silakat

AURA silakat

Kaksi vaihtoehtoa herkullisille AURA silakoille. Tee se itse -versio, jossa silakat kypsennetään smetana-AURA kuorrutteella, tai versio jossa valmiit silakkafileepihvit lämmitetään ja tarjoillaan vaahdotetun AURA-smetanan kera. Valitse keittiön resurssien mukaan.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset13 annosta

1.200 kg
silakkafileitä, pakaste
0.250 kg
0.127 kg
pakastesipulikuutioita
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.300 kg
0.005 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.017 kg
lehtipersiljaa

TAI

1.500 kg
0.350 kg
0.150 kg
0.001 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Asettele jäiset silakkafileet 1/1 GN-vuokaan. Levitä smetana, sipulit ja AURA silakoiden päälle. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja paista 185 °C uunissa n. 30 min.
  2. TAI

  3. Kuumenna silakkafileepihvit uunissa. Vaahdota smetana ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile AURA-smetanavaahto silakkafileepihvien kera.
kpl
g
2.0 kg
195 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
195 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.