Juustoiset silakkarullat

Juustoiset silakkarullat

Silakka on maukasta ja edullista arkiruokaa. Juusto antaa näille helppotekoisille rullille maukkautta.

25 min
keskitaso
156 kcal / 100g
4
7

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g
silakkafileitä
1 tl
suolaa
ripaus
valkopippuria myllystä
3 rkl
hienonnettua tilliä

Kastike

1 prk (2 dl)
½ pkt (à 250 g)
2 rkl
hienonnettua ruohosipulia

Vuokaan

Ohje

  1. Aseta silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Ripottele pinnalle suolaa, pippuria ja tilliä. Kääri fileet rulliksi ja asettele vierekkäin voideltuun uunivuokaan.
  2. Kuumenna kerma kattilassa. Lisää Koskenlaskija ja sekoittele kunnes juusto on sulanut. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja kaada kastike silakkarullien päälle uunivuokaan.
  3. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 15 min. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
156 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
162 mg
D-vitamiini
10 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›