Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juustoiset silakkarullat

Silakka on maukasta ja edullista arkiruokaa. Juusto antaa näille helppotekoisille rullille maukkautta.

Juustoiset silakkarullat
Juustoiset silakkarullat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 600 g silakkafileitä
  • 1 tl suolaa
  • ripaus valkopippuria myllystä
  • 3 rkl hienonnettua tilliä

Kastike

Vuokaan


Ohje

  1. Aseta silakkafileet nahkapuoli alaspäin työlaudalle. Ripottele pinnalle suolaa, pippuria ja tilliä. Kääri fileet rulliksi ja asettele vierekkäin voideltuun uunivuokaan.
  2. Kuumenna kerma kattilassa. Lisää Koskenlaskija ja sekoittele kunnes juusto on sulanut. Lisää hienonnettu ruohosipuli ja kaada kastike silakkarullien päälle uunivuokaan.
  3. Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 15 min. Tarjoile keitettyjen perunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 155 kcal
Proteiini 13,5 g
Hiilihydraatti 1,1 g
Rasva 10,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • valkopippuria myllystä
  • Valio Oivariini® juoksevaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search